Geyiğin Gülleri

bu arada kömür resim eklememişti demi hala

sen bulabil ne dicemiii:kedi:

resim diyicen dimi kuzum

biliyom hala makinem gelmedi kaliteden banyomla mutfağım vardı zaten
ama banyomun netten akesesuarlarını gösteriyim alınca da eklerim hemen isteyene evimin boş resimleri var sahibinden.comda nişanlıyken satalım demiştik bi ara onlarıda ekleyebilirm isterseniz:eşşek kömür:makineden pcye ataydım keşke yalancı gibi oluyom böyle de

burası banyom o kıytırık duş teknesinin yerine
radyolu bol fonksiyonlu ve kazık bi paraya aldığımız duş teknem var resmini netten bulup ekliycem sonrada gerçeğini eklerim

mutfağım ufak dolaplarım çoğaldı tabi bunlar yetersiz

5+1 evim dubleks üst katında misafir salonum, mutfağım banyom tuvaletim, bi tuvaletim daha ve günlük oturma odam var
alt katımda yatak odası çocuk odası ve yine bi salon var biz oraya sinema sistemi koyduk misafirleri üst katımda ağırlıyorum alt kata yakın arkadaşlar aile iniyo film yada maç izlemek için

valla ben kutu kadar evle uğraşamıyom

nilü geçen nebiyle netten kralık ev bakıyos bizim orda buldum 1 tane 350 tl hemde sıfır ev resimleri var çok güsel 3+1 ama tek sıkıntısı kaynanamın tam karşısı :roflol:

merhaba kızlar nasılsınız güllüşencim bende hamileyken öle baş ağrılarım oluyodu bi kere ne kafamı kaldırabiliyodum nede gözlerimi açabiliyodum meğersem sinüzitmişimde ondan ağrıyomuş başım belki seninkide öledir bencede bi druna sor canım

huzurla güzel günlerde oturun kömürüm
şen kahkalar bebek sesleri eksik olmasın

ama zor ben istemem şahsen
tekdüze olsun in çık
bana göre değil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…