Geyiğin Gülleri

bende tam tersi almam aldırırdım valla ne masrafa giricem derdim alcam alcam diyip geçiçiştirirdim oee o sene öle biterdi delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:
banada okulda öğretmen çıakrdı hep hepte kitap alırdı gıcık olurdum :roflol::roflol:

ya işin esprisindeyiz hee
heralde saydıklarını almıcam
çeyizimden bi sabunlıuk çıkarıp yollıcam sana bisürü var :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
borcam yollıyaydın bare

ayy ne ayıpı ne güzel birsürü hediyem oldu arkadaşlar sağolsun ama o zaman öğrenciydim ben parayı nerden bulucam onların babaları zengindide aldırıyodum ne yapim yaffsırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ekiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

la ben hatırlamıom ama bi keresinde birine hatıra defteri almıştım
ama kimdi aca nie almıştım hatırlamıyom:roflol:
neka kuş kafalıyım akannehir

bende tam aksinee hediye vermeyi çok severimmm
almayı kim sevmess ama genelde hep ben alırım nedense salakmıyım ne :icecream:
yok canım ne alaka ben pek beceremem o işleri ayy kararsız kalıyorm çoğu zman birine bişi alıcam zaman o yüzden sevmiyorum ama bana hediye verilmesinden çok hoşlanırımkaydirigubbakcemile3

gerçekten yakıştıramadım ve resmen karşındakileri enayi yerine koyuyosun şu an bile hiç sevmem böyle şeyleri
karşılıklı yapılan şeylerde iki tarafta üstüne düşeni yapmalıdır
az ama hatırlanabilir bişeyler de alabilirdin önemli olan düşünmektir anmaktır

yok canım ne alaka ben pek beceremem o işleri ayy kararsız kalıyorm çoğu zman birine bişi alıcam zaman o yüzden sevmiyorum ama bana hediye verilmesinden çok hoşlanırımkaydirigubbakcemile3

valla tek başıma giderimmm kendi evime alıyomuş gibi alarımm aldığım kişide herseferinde çok mutlu olmuşturr beğenmiştirr zevkliyimdir ayıptır sölemesiii lülülülülülü

ayyy kızlr geçen patron bi çek verdi kargoya ver die maraşa gidicek 3gün oldu gönderdim arıyolarki gelmedi die
kargo fişini istedilerr arıyom bulamıyorum yüreğim azıma geldii buldum ama suratım ateş gibii ödüm koptu ya kaybettim dieee bu korkuyla dahda uşam olmas ((

bende kase takımı yollıycam şanslıı kişiye
içine bir tanede patik koyarım
kışın giyer sıcak sıcak beni anar :roflol:

töbe de manyak
Allah versin niye olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…