Geyiğin Gülleri

altına siyah ayakkbı giycem altın rengi çantam var portföy onu alcam elime bide şal aldım siyah onuda alırım öle güzelmi. böle alırsam normaldede giyerim dedim hem cünkü abiyeler dolap beklio dimi. ayy göbeğim var gibi çıkmış içmde cıtcıtlı badi vardı onu indirmiştim ha oraya hahaha

eger siyah ayakkabı giyeceksen kesilnikle füme siyaha yakın incecik çorap giy bence güzel elbisen güle güle giyyy opuyorumnanaktan

eklemişin bile tubicim
ben çok beğendım ayakkabı ve çantayla çok uyumlu olur
abiyeden daha iyi böle herzman giyersın iyi yapmışın kaydirigubbakcemile3

çok güzel güle güle iyi günlerde giy canım

eger siyah ayakkabı giyeceksen kesilnikle füme siyaha yakın incecik çorap giy bence güzel elbisen güle güle giyyy opuyorumnanaktan

he onu dicedim ince corapmı giyim kalınmı diye ama ayakkabım pump ve burnu acık o yüzden burunsuz ince giysem diodum ince siyahta olabilri

huysuz evet sorma gene sosyete bide altın olduk anasını satim

he onu dicedim ince corapmı giyim kalınmı diye ama ayakkabım pump ve burnu acık o yüzden burunsuz ince giysem diodum ince siyahta olabilri

huysuz evet sorma gene sosyete bide altın olduk anasını satim

hımm ozaman burunsuz çorabın kakao al hatta 2 tane üst üste giy böyle bacakların sutun gibi görünsünnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…