Geyiğin Gülleri

ben önemsediğim insanlara alırım o bana aldıysa bende alırım ama lise yıllarından bahsediyorum ben o zaman çekiliş yapılırdı sevmediğim birisi çıkınca bende almıyodum ona hediye gıcık olduğum insanlar oluyodu tabiki sevdiğim önemsediğim insanı enayi yerine koymam heleki o beni düşünüp bişi almışsa bende alırım

HSBC YE GıTTıM GELDıM ÇOK CÜSEL YAMUR YAYO ŞEMSıYEDE ALMADIM az ıslanabildimmm
bankadaki karılara sinir oluyorum varya kendilreini bi mok sanıyolarr uyuz şeylerrr

yemek yemedim

ya sinirleniyom hemen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yine başıma ağrı girdi (((

SANA BİŞE DİMMİ GLŞEN aynende ben yemek yemedimmi acıkınca bir agresif oluyorum resmen bağırıyorum herkese burdaa
hemen anlıyolarr hemenn
geçen gün fuat beye bile bağırdımm bi sıkıntınmı var dedii dedim acıktımm sinirlerim bozukk

hemen bi tuhaf oluyorum hemenn anında yemem lasımm acıkınca

acıkıyosunn yemiyosun anında sinirleniyosun ve başına ağrı giriyoo başının ağrısının sebebi o işte
bende öleyim sinirlenim az akfamı bişeye takim anında başım arır anındaaa

bende sinirlenırım bıde anlatılanı dınleyemıyom geçen gun kocam bieş anlatıyo az dur dedım açım tansıyonum düştü senı dinleyemem şimdi
sustu yawrum napim

bende sinirlenırım bıde anlatılanı dınleyemıyom geçen gun kocam bieş anlatıyo az dur dedım açım tansıyonum düştü senı dinleyemem şimdi
sustu yawrum napim

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hotosladın yane onu

kız az bakk
geeçen akşam dizimbitti dedim uykum geldi hayde yatalım apoyaa oda bana direk güle güle dedi bende kızdım güyam yattım neyse uyumuşum sorasını hatırlamıyorum
sabah kalktık bu bana tripli ama bende sormuyorum neden oldunu
şirkete gitti mail atıyoki bana gece nie bana gerizekalı dedin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayatında en nefret ettiği kelimedir he o
ama hiç hatırlamıyorum neden sölediğimi :roflol::roflol::roflol::roflol:
aklıma geldikçe gülüyorum

kız sandıkım yok benim almadım annemden iyikide almadım nere koycaktım yohsamm

çiçekim hoşgeldin naberrr napisinnnn

ÖLDÜM ÖLDÜMM YORULDUMM...
ÖĞLE ARASINDA BURDA Bİ ARKDAŞIM VAR ÇOK SEFİYORUM ONU BEN KAÇ GÜNDÜR YEMİYOM DİYE ZORLA GÖTÜRDÜ BENİ YEMEGE DIŞARDA YEDİK 5 GÜNDÜR İLK DEFA ÖĞLE YEMEGİ YEDİM..
adama diyomkiii ben rejim yemegi istiyomm :icecream:
adam güldü dedikiii çorba varrr dedim çorba karnımı şişiriyo :))
ozaman dedim tavuk ızgara olsun yağsızz marul salatayla azcık yedim ekmeksizzz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…