Geyiğin Gülleri

günaydın yawru ceylanlarrrrrrrrrrrrr
lülük geçmiş olsun sanada
güllü öğrencen bugun içimden öle gelıyoo kamil hemde
hadi hayırlısı

valla ben hastaydım kös kös yattım pazar sabahı kaynanam kıymalıya çardı

bi kafaltı ettik orda sonra geldik eve

ablam iş yaptı sora az ona yardım ettim yine içim rahat etmedi

sora yemek felan derken yatma vakti geldi yattık

pazar sabahı 8de kalktımm kayınvaldemler 10gibi gelceklerdi çünkü onlarıalmaya gidicektikk saten sancımda vardı uyuyamadımm
kalktım duş aldım rahatlamak için sonra ütülerimçokvardı onları ütüledim
evi toparladım havalandırdımm
sonra 10a geliyodu aradılar beşikdüzünden geliyorus
apoyu kaldırdım oda duş aldı çıktık terminale gittik ferideyide aradıkki kahvaltı hazırla die
oda hemen nie beni almadınızdedi apoda askerden gelmiyolarya dedi sen kahvaltı hazırla
11e geliyodu indiler aldık onları eve geldik kahvaltı ettik daha sora kalktık evimize geldik
güneş vurunca camlarımın pisliği çıktı ortaya dedim onları sileyim apo kızdı ben evdeyken silme görmim camlarda seni
tamam dedim sen süpür ozaman o süpürürken ben hemencek oturma odası mutfak ve kendi yatak odamı sildim odalarda karşılaşmadık :))
sora sildim yerleri mutfağı topladım hazırlandık çıktık dışarı,
yolda kavga ettik sora barıştık bankadan hem babasının hem bizim paraları çektik kirayı vermek için
çarşılarda dolaştık maçta yemek yiyemiyeceği için yemek yedik sonra o maça gitti 4de bende anneme geçtim annemde hazırlık yapmıştı bi kaç komşusu geldi çay içtik 6,30a geliyodu apo geldi aldı beni öle eve geldikk sancılarım tutmuştu saten nöbetçi eczanedende ilaç aldım içtimm kalorifere dayadım ayaklarımı netten ev baktımm o ara wipeout başladı onu izledikk 11e geliyodu yattıkkk

WıPE OUT :lepi:

benimde karnımda ağrı var ya bizde dün tartıştık benim danayla

ayy dertleşicem anlatıyorum hızımı alamayıp bi daha anlatıyorum ona kızdı uzatma aşkım diye
bende kızdım sana ağzımı açmıycam artık diye
barışmadım da yeter valla hep alttan alan benim
bayramdan kızgınım ona zaten
boşanmayı bile düşünüorum yani şu aralar amannn öyle işte

kömür saçmalama herkeze oluyo öle şeyler hemen boşansaydık ohhooooooooooo
delirme
benımde canım sıkkın bazı sebeplerden bende elimde olmadan çok kırıyorım napim hoooooooooooof :sm_confused:

arada oluyo da güllüm

bayramda beklediğimiz yerden para gelmedi bizde biraz ona güvenip fazla açıldık
neyse ben üstüme falan bişey almadım zaten bikaç ay öncesine kadarda çok masraf yapmıyodum yeniyiz çok açılmayalım diye bu iyi alıştı benim bişey istememe
işine geldi yani
şimdi bişey alamadım ben kurbanda kesemedik dedim kalk annemlere gidelim yok ben uyuycam
yok bilmem ne bende kızdım atıştık gittik annemlere
bu orda bi surat bi surat sanki dövmüşüm bunu
annem dedi noldu size bu bi atladı anne işte beni anlamıyo bilmem ne
yutkundum annem orda diye
eve geldik dedim ben boşanıcam
ben alamıyorum seni katlanmak istemiyorum bütün bayram kös kös konuşmadan oturdum evde
parası olmayınca benden çıkarıyo sinirini gerizekalı

günaydınn,
kömür yavrim ne kadar kavga edilirse edilsin bu kadar kolay "boşanma"kelimesini şaka yolla bile söylememek lazım. yuvalar ne kadar zor kuruluyor. evlilik çok zor. bir insana alışmak hele. zamanla düzene girer inşallah.
benm de pazar günü misafirim vardı. arkadaşım 3 aylık hamile varya güllüş resmisini getirdi 4.cmmiş kollları bile var. Allahım sen nelere kadirsin.
bişe daha sorcam hediye aldınızmı ne alsak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…