- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #14.361
günaydınn,
kömür yavrim ne kadar kavga edilirse edilsin bu kadar kolay "boşanma"kelimesini şaka yolla bile söylememek lazım. yuvalar ne kadar zor kuruluyor. evlilik çok zor. bir insana alışmak hele. zamanla düzene girer inşallah.
benm de pazar günü misafirim vardı. arkadaşım 3 aylık hamile varya güllüş resmisini getirdi 4.cmmiş kollları bile var. Allahım sen nelere kadirsin.
bişe daha sorcam hediye aldınızmı ne alsak ya
kim kime alıcak hadi söyleyelim artık ya az kaldı zaten
zaten kaç kişiyiz topu topu dimi, aaama süpris olmasıda iyi sonucta adı hediye.ne olursa olsun cok mutlu olurum ben meselaopuyorumnanaktan ama bitürlü karar veremedim
ben unuttum kİme alcamııı
bende hala bulamadım ne alsam aklında bişey olan varsa paylaşsın bende yaralanıyım ya:1ninca:zaten kaç kişiyiz topu topu dimi, aaama süpris olmasıda iyi sonucta adı hediye.ne olursa olsun cok mutlu olurum ben meselaopuyorumnanaktan ama bitürlü karar veremedim
ufff iyi sölemiyoz zaten:sinifsinif:sülemeyin lenne anlamı kaldı ozaman çekilişin süpürüsss
bende almadım henüz napsam die düşünüyom
kızlar şeker nerde haberiniz varmıı nie hala gelmedii
sen bana al trabzon takunyası istiom ben senin alcan kişiye de alırımkaydirigubbakcemile3
GERÇEKTENMİİİ
İSTİYOSAN ALIR YOLLARIMSANA
ama ben alcam kişiye almak istiyorumm :dilcikar:
ozamani herkes sölesin istedini ama kime alcamızı sölemeyelim hade nolarrr
bende süs eşyası düşündüm uzak yere gidicek ya
ama hala fikrim yok ya ne alsam ufff
dün battaniye gördüm acayip güzeldi onu alıyım dedim benimki yok artık dedi :mymeka: almadım ayıp olur diye
bende süs eşyası düşündüm uzak yere gidicek ya
ama hala fikrim yok ya ne alsam ufff
dün battaniye gördüm acayip güzeldi onu alıyım dedim benimki yok artık dedi :mymeka: almadım ayıp olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?