Geyiğin Gülleri

günaydın cnm haklısın kesiinlikle ne zorluklala kurduk allah bozmasın..

evet cnm benimde son ultrasyon resminde öle resmen herşeyi oluşmuş akannehir

Son düzenleme:
zaten kaç kişiyiz topu topu dimi, aaama süpris olmasıda iyi sonucta adı hediye.ne olursa olsun cok mutlu olurum ben meselaopuyorumnanaktan ama bitürlü karar veremedim

akşam apoya ne diyorum varya diyorum aşkım ben süppisleri çok seviyorum ama kimse bana yapmıyoo
mesela diyorumm kızlarla çekiliş yaptıkyaa kim alcanı bilmyorum süppis gelcek çok mutlu olcam zemuszemus

zaten kaç kişiyiz topu topu dimi, aaama süpris olmasıda iyi sonucta adı hediye.ne olursa olsun cok mutlu olurum ben meselaopuyorumnanaktan ama bitürlü karar veremedim
bende hala bulamadım ne alsam aklında bişey olan varsa paylaşsın bende yaralanıyım ya:1ninca:
sülemeyin len ne anlamı kaldı ozaman çekilişin süpürüsss

bende almadım henüz napsam die düşünüyom
ufff iyi sölemiyoz zaten:sinifsinif:
kızlar şeker nerde haberiniz varmıı nie hala gelmedii

yok valla ya ama bu saate kalmazdı hiç izinli mi acaba

bende süs eşyası düşündüm uzak yere gidicek ya
ama hala fikrim yok ya ne alsam ufff
dün battaniye gördüm acayip güzeldi onu alıyım dedim benimki yok artık dedi :mymeka: almadım ayıp olur diye

bende süs eşyası düşündüm uzak yere gidicek ya
ama hala fikrim yok ya ne alsam ufff
dün battaniye gördüm acayip güzeldi onu alıyım dedim benimki yok artık dedi :mymeka: almadım ayıp olur diye

:roflol:ilahi bende battaniye görüdm bitane cok güzeldi benmde aklıma geldi sonra dedim düğünemi gidioz. bence varya vazo felandan ziyade her eve yarıcak kullanbilecek şeyler alalım ben o yüzcden mutfak için şık bişeler düşünüom
olabilir yani ama gezince insanın aklına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…