- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #17.941
deliiiiiiiiii ölede ne saldırıyon uşa nerden geldine uğradı :roflol::roflol:akşam banyo yapıcaktım güyaa c.tesi en son yaptım düşünün kaç gün oldu akannehir
apo berbere gitti saçını kestirdi buluştukmarketteee sora bian huylunun söledikleri geldi aklıma başladım buna sölenmeyee ama nasıl bağrıyorumm
içimdende diyorum noluyo bana :roflol:
bu şaşırdı tabii bişi demiyo biyandanda yağmur hızlı hızlı yürüyoss bu şemsiyeyi tutarken rüsgardanda şemsiye dönmesinmii :roflol:
çıldırdıı attı şemsiyeyii ağzını burnunu kırcam dedi noluyooo sana geldilermi yinee ben küstüm tabi öle eve gittik bu duşa girdii çıktı suratı kıpkırmızıı başı ağırmaya başlamışş çok feci öle yattıı
ben hala ötüyorumm hee tabi ocak yaklaşıyoya başın ağırır hastada olursun sen şimdii ama daha nelerr :roflol:
saat 11e geliyodu yattıkk bu hemen uyudu yüz vermedi bana banyoda edemdimm kısmet bu akşama dicem ama buakşamda maçı varakannehir
deliiiiiiiiii ölede ne saldırıyon uşa nerden geldine uğradı :roflol::roflol:
he bu akşam maç var da neyse o ypck sende yaparsın onla
öle olmas güllü sene yaaa :ecrin_bebek:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lülü naptın la
allah canını almasın
kendmimi suçlu hissettim şimdi sebep oldum dıye yaaa mafoldumben
nasii akannehir
pirak nasıl oldunuu ben sağa sora annaıtrım
alıntıyı silebil
belkım bu sefer çok kararlı oldunu görurde dönmez belkım
vazgeçer yıne gün atarsa al eline sopayı bu sefer lülüşutarafagitti
annlat da nolabilirrr :roflol::roflol::roflol::roflol:
sopayı almam ama çok farklı olur inanınnn stratejikkararlar aldım kendi kendime dün akşam :1closedeyes:
la türkçe katilii susabilllllll şimdi gelicekkk hukuk bürosundan birilerii :roflol::roflol::roflol::roflol:
aferim kıs alkisalkisalkis:lepi:
Şeniz
la türkçe katilii susabilllllll şimdi gelicekkk hukuk bürosundan birilerii :roflol::roflol::roflol::roflol:
öp meniiiiiiii sevgiye ihtiyacım varrr mafoldumben
o şu an mahkemede olabiler
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?