- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #17.901
fitil kullandıktan sonra geçmişti bu sıra yıne var değüşük renkli yaa
offf offf
haa ozaman tamam
sandımkii erkek die muayne olmak istemiyosun
e nasıl anlıcakki idrar tahlili yapmadann sasçma yani asıl idrarda çıkıyo
şaunda çok afedersiniz ben idrarımı yapınca anlıyorum iltihabım vbarmı yokmu die
akannehir akannehir akannehir akannehir senden beklemezdim ya hiç :1shok:
ben de normalde 6 ayda bir ultrasona gitmem gerekiyo, meme kanseri riskinden dolayı :1ninca:
evlenmeden öncesinden beri gidiyorum:1ninca:, bak sen de sağlıkçıların içindesin Şeniz yapma böyle Şeniz
kızlara alltan yapmıyolar bende gittim ya fitil vermişti çok akınrtım var dıye sarı yeşill böğğ
nese fitille geçtı şimdi yıne başladı
soruyo dr. kızlara pamuk verıyo sür dıyo onu alıp ıncelıyolar
bana altan bi baktı erkekti hemde artık ne görduyse aaa çok akıntın var göl mü gördü şelalemi bilmiyom :roflol:
bıraz utandım ama tek ben değilim herif gunde 50 tane görüyodur sonuçta onlar için kalp gibi böbrek gibi bı organ bı farkı öyle ayırt etse karısıyla yatamaz :))
o yüzden büyük konuşmamak lasım insanın başına nerde nezaman ne geliceği hiç belli olmuyoo
bu arada kızlar maçtan ankaraya dönen 4 öğrenci kaza geçirdi öldüler okudunuzmu mafoldumben
deli yaaa
canımmm su içiyorumki gelsinnn daa açık açık diyorum çişim gelmiyoooo sıkıyorum kendimi yine gelmiyooo :roflol::roflol:
gülüyorum kızz oyüzden yoksa erkek doktorular daha ilgiliii :jeyyar:
KIZLARRRRR AMA kadın bakarken bile gülüyorummmm
erkek bakarken gülersem rezil olurum diycekki hoşunamı gitti ne :roflol::roflol:
misafirler konumuzu beğendi sanırım :))) rabet var :roflol:
ay evet akşam kardeşim dedi okumadım amaa OTDÜ den gelmişler maç içinn
oooyyyyyyy oooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?