Geyiğin Gülleri

tubikim acayip klas olmuşsun

lülüm ciciklerini güle güle giy

bana kimse hediye getirmiyo lmaz:

bişe dimmiii

akşam apo diyokiii sen herkese habire alıyon bişeler görde bak sana bişi gelmicekk
durdum durdumm gerçekten ya bana kimse göndermessee oturur ağlarım valla :roflol::roflol::roflol::roflol:

bişe dimmiii

akşam apo diyokiii sen herkese habire alıyon bişeler görde bak sana bişi gelmicekk
durdum durdumm gerçekten ya bana kimse göndermessee oturur ağlarım valla :roflol::roflol::roflol::roflol:

bana da öyle geliyo yeminle
çünkü benim hiç şansım yok hediye konusunda:1no2:mafoldumben

işte kömürüm

bayıldım
Allahım çok güselll
iyi günlerde giysin güllümŞeniz

keşke hile yapıp herkesin bana hediye almasını sağlasaydım :roflol:

-tatlicadiarzu-lmaz:

:gitme::gitme::gitme:

nilü çiçek msj çekti yaaaaaaaaaaa

((((((((

geliomuş birastan analtır ama

böbrende kum ,bakteri kan çıktı dedi (((

kızz idrarda çok fazla iltihap varmışş enfensiyon
böbreklerde kan var dedi kum var dedi.. idrarımdan kan gelmeye başlamış adetlimisin dedi. hayır dedim hemen ilaca başla yarını bekleme dedi. ultrasonunuda getir dedi idrar kültürünüdüde yeni verdiğim için perş alacam o 2 güne çıkıyomuşş onlarıda getir dedi işte

ilaç tedavisi geçircekmi bakalım dedi.. yoksa iğnemi vurcak acabaa onu bilmiyomm

bana da öyle geliyo yeminle
çünkü benim hiç şansım yok hediye konusunda:1no2:mafoldumben

bayıldım
Allahım çok güselll
iyi günlerde giysin güllümŞeniz

-tatlicadiarzu-lmaz:

tşkler teysesi Şeniz

banada kimse almaski eşimde almas sanmıom

bi siz işte başkada almadım hediye saten ylbaşlarında :gitme:

Son düzenleme:
GEÇMıŞ OLSUN ÇıÇEKKK ilaç kullan geçer ihmal etmeee üşüttün işte bak kadınların çektiğini görüyomusun benim kıçıkırık kocamda küçük ameliyat için 1yıldır beklii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…