Geyiğin Gülleri

site açılmamıştı lülüm, o yüzden giremedik çoğumuz :1ninca:

yohusam demezmiyiz iyi akşamlar hiç Şeniz

ben de bi bakim dedim, kociş balık tutmaya gitti gamyoncuiremsu , ben evde geniş aileye bakıyom, :1closedeyes:

kendi kendime konuşayım barime kaydirigubbakcemile3

öleee işteeeeeee :hulya:

ben gidim çayımı alim, demlenmiştir, bi elime de etaminimi alim de bitsin Çınar Paşa doğmadan önce :hulya:

hadi öpüyommm geldiğinizde sizi opuyorumnanaktan

mende geldimm bakıyom aşaya misafir kendini orada unutmuşşşş arasıra çık be kuzummm kene gibi yapıştın kaldınnn

iş çıkışıı foruma gittim mağaza mağaza özgürce öle dolaştımkii allahım nasıl bir zevktir ogamyoncuiremsu

her gördüğümü alasım geldii adamın birinee mumlara tutuyom kapı süslerine tuzluklaraa görgüsüz gibin hissettim kendimikaydirigubbakcemile3

sora pizzacıya çıktım koskocaman bi pizza yaptırdım aposuma geldi aldı beni geldik yedik evi toparladım ancak oturdumkaydirigubbakcemile

apo maça bakıyooo bende takılıyom sıkılabildimdeee:hulya:

kıymam bende öpücüsünü aldım bende öpebiliyorumseni ve paşayııŞeniz

günaydınlarrrrrrr

ev kuşları evden eve konuşmuş hee kaydirigubbakcemile3

bende akşam görümceye gittik saat 9,30 da evdeydim az tv ye baktım yattım erken yattım için sanırım aşırı uykum var
bugün saat 11 -12 arası ayrıntılı ultrasyona giriyoyos
öle işte

kömrüm alta görüyom seni inşallah bugün gitmessin :gitme:

günaydııııııııınn yafrilerimmmmmmmm, kaydirigubbakcemile5

günaydın diyip kaçam dedim, accık işim var ödemelerle ilgili :1ninca:

öpüyom hepiciiiiiiiniiiziiiii ben muaaaahhhh Şeniz

biter bitmez gelezaaaam

şeker bende aynıyım cnm erken yattım uykum varr

sabah geç kaldım kafaltı bilem yapamadım sütümü ısıttım içim dedim yetiştiremedimS:

kıymam bidenem günaydın

çebuk yap gel işlerini

ben 11,30 da çıkıcam buradan 1 elre doğru gelirim sanırım cnm

mucaksss

günaydın yawru ceylanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende geç yattım ulak dıye bı film vardı onu izledik geç bittti oda şimdide çok uykum var:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…