Geyiğin Gülleri

hahaha :):):))) buakşam kurtuluşun yok osaman :)))
deliyiz neyiz sankiiii doğru demişşş :1hug:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
şeker-leblebi, edda1985+, Huysuz+, KıymA

misafirlerisiii siz nedenisi yorum etmiyorsunuz hediyelerimiz hakkında
ama olmuyorusu böle
sus pus bakıyorsunuz aşağıdanısı
üzülebiliyoruzusu naniknanik

kuş yemiş olabiliyoo dilisiniii
o yüzden konuşamıyo olabiliyooooooooolarlaelaelaelaelae

bende gördüm
ama kanımca o kargosu geç gitti die üzülüyodurrr
ama onun suçu yokk
geç olsun güç olmasınn kömürüm gellllllllllllllllll

mıutlakaaa ama geç olsun güzel olsun nolacakkk
bizim gönlümüss güsell hiç önemli değil kömürrrrrr üsülme sakınnn gelirrr kargocuya cidden diycem yaniii çok düzensiz çalışıyorsunuzz diyee merak etme sen ben alacam hıncını ):)))

nilüüüü sana yazdıgım yorumu okudunmu lennn eğildiginde gördügüm şey hakkında :roflol:

ben burdan ekleyemıyorum çıçek teknolocikk deel bura dun çektım telde
anneme gıdınce eklıcem
göksenın bana 6 kiişilik çatal bıçak takımı almış sapı beyaz çok şık
bıde leoparlı don

yoooo
nerde eğildimmmm
okumadım desene bidaha dönmimm gerii

ama kızlarrr bu hediye ii çok güsel oldu
neden biliyonusmuuuu sanki uzakları yakın ettikkk
duygulandık ömrümüsde yüzyüze görüşmedigimiz insanlaraaa karşı içimisdeki sevgi çok değuşukkk ne bilim örneğin şekerre hediyealrken ona not yazarken düşünüyomm çok ilginçç ama istiyorumkiii böyle mutlu olsunn
ayyy çok romantik ve duygusalım bugünn :roflol:

ben 5 gündür gesiyom kıslarrrr izin boyunca evde oturcaktım güyammm bugünde annemin günü var gitsemmi bilmiyommm ark arıyo çıkalım diyeee çıkmakda istemiyoımmm napsam :))))

çınarpaşayıunutmayalım, çeyiz hazırlayan, şekerimbelinekuvvet:), 25 aralık :)), bebek bekleyen, canlarımsiziçokseviyorum, dostluk paylaşanlar, edda1985, ekşınınkralıburda, ekşın, elamızda artık bizimle, elamm, göksenin, güllüşen, güselyüzlüösgemmmmmmm, geyiğin kralı, geyiğin, geyigin, gulleri, gülleri, hamişler, hayatın içinden olan, hediyemde geldi, huysuz, kıymamdagelmiş, kazen bizi diskoya götür, lülüfutusu, leblebi, ne alacas yaf:d, nnilüfern, sohbet, topiğin kralı burdaaa, yılbaşı çekilişi :), yemek kokan ev kokan, yeni evliler

bunu kim etiketledi :1ninca:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…