Geyiğin Gülleri

hayırlı olsun güüllü anam 2 kız dahamı gitcek annen tek kalcak bırden
biri yaza dedın şimdi ablan onu yaza derlerse 2 düğün 2 masraf allah ailenın kesesine bereket versın valla güllü düğünü erkek yapıyo güya ama ençok masraf kızdan çıkıyo sonuçta

Evet anlatamıyorumki
2 düğün 2 masraf nasıl kalkıcaklar altından bilmem bide o telaş kargaşa o ara bende doğuracam nolcak bilmiom
sinirim bozuldu valla ne acelesi var ya hemen yeni tanışmış az daha tanısaydılar birbirlerini Çok üzgünüm çoook

öle işte neyse zaten zor duruyom oldum yerde içim patlıcak sıkıntıdan bide bu eklelendi :sinifsinif:

sıkma canını güllü herşeyın hayırlısı bıraz ters olmuş ama doğumda gircek araya sanamı bakcakalr ilgilencekler kendı ev dizme işlerylemı uğraşcakalr ötekı evlı kardeşinınde çocu var zaten
nese herşey yolunu bulur sen kafanı takma elayı düşünn boşver

ben yazabildimmmm:asigim:

hahaa tahmin edebildim birine yaptıgım yorumamı bosuldunnn :roflol:

çok zekisin
hiç hoşuma gitmediii:1closedeyes:

takma kız okadar
dur bakalım
allah ev alanla evlenene yardım edermişşş
allah büyüktür
şimdiden düşünüpte stres yapmaŞeniz

saol cnm hayırlısı

valla böle işlere hiç gelemiyorum ben yaaaaa :sinifsinif:

saolun canlar evet öle hassasım bide sinirim dün bozuldu ya bi kere gelemiyom strese:S

az işlere dönüyom öptüm görüşürüs

gülşenn sıkma canınıı senin için herşeyden önmlisiii bebeğinn stres olacaksa sen hiç üstüne almaa
düğün içinde sevmiyorumbende yangından mal kaçırır gini hemen olsun tavrınaa
baban tavrını koysun şu zamanda bize uyar diyee meselaa amasen strese hiç girmee

demekkii çok varrr
neyse allah muhabbetinizi arttırsın.

hahahaaa yerim seniiii lülükkkkk
sana bikere lülük yazıyodum bi erkek arkadaş gördü yazdıgımı dedi banaki lülük ne dedim bi arkadaşa diyom samimiyetten dolayııı filan dediki sakın deme birdaha dedim niye dedikiiii yanlış şeyler anlaşılırrr :)))))
uyyy dedim lülükk şeymi demek oliiiii şeyyy düdük :):):)) :roflol:

annemin cırlamaktan sesi kısıldıı kahvaltıya gel sogudu diyeeee
ben gidiyim kıslarr kahvaltı edeyim öptüm hepinisiii kömür gelince selam söyleyinnnn mucukkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…