Geyiğin Gülleri

tubacım senin tarifendeki avantaj sadece vodafonelileri aradığın zamann onlarla sınırsız bedava konuşyon fakat diğer gsm oparatörleriyle pahalıya konuşyon

bakıyom faturalarınada hep 70lerde madem okadar ödüyon
55lik bir paketimiz varrr ona geçireyim seni oda şu şekilde

vodafonelileri sınırsızz
sabit hatlar ev iş telfonları sınırsızz
avea ve turkceli 6,6saat bedava arıyosun aydada 55tl ödüyosun

buından yapammı seni

valla iyimiş o. yani daha iyi ev telefonuda kullanmayız öle olunca he geçirt sen yapabiliosan zemuszemusŞeniz

ama o başka bişi lülüm, erkekler duygulanıyo bak öyle durumlarda, hani nasıl ki anne diyince biz ayılıp bayılıyoz, onlarınki de öle bişe, bizimki de üzüldü o kısmında, vay beee felan dedi. gamyoncuiremsu

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ya ben tek nefes izliyom
dayıya hastayımmm
birde aliye çok acıdım akşammm nasıl ağladıısenağlama

bak o kısmısında ben de çok kötü oldum, ağlayınca üzüldüm :1no2:

kıslar bikaç belediye daha aramam gerekiyo işimi bitirim de rahat rahat konuşak mucakss

bu arada aldım hediyenin fotosunu ben çekmiştim kömürüm belkim çekemes die :roflol: eklemesse eklerim size

valla iyimiş o. yani daha iyi ev telefonuda kullanmayız öle olunca he geçirt sen yapabiliosan zemuszemusŞeniz

geçirdim o tarifeye senii
şimdi senin faruran ayın 6sında kesiliyoya bugün ayın 29u 8günlük bi süren var 8günlük konuşman birde 29undan önce nekadar konuşmuşsan diğer tarifenden onlar hesaplanıp yansıtılıcak faturana önümüdeki ay
asıl senin tam olarak süren ayın 7sinde başlayacak tamammı

400dk nın yüzde 80nini kullanıncaa sana sms gelcek uyarıcak senii
bunu kullan bu güsel
beğenmessenn değişiris kamu hattı var ona geçiriris

soy isminide düselttimm sadece kızlık yazıyoduu şimdi ikiside yazıyoo

saol eyvallah:1ninca:kamu nasıl ben isitomki bana 35-40 bişe gelsin ama vodafonlularla çok konişyim dierleriyle az ama özsositososito çok şey istiom hihoyyyt

kıslar bikaç belediye daha aramam gerekiyo işimi bitirim de rahat rahat konuşak mucakss

bu arada aldım hediyenin fotosunu ben çekmiştim kömürüm belkim çekemes die :roflol: eklemesse eklerim size

canımın içi çektim her aşamayı fakat ekleyemiyorum çok işim var yanındaysa ekle sen :asigim:

acayip güzel zarif bi hediye bayıldım ben Şeniz

canımın içi çektim her aşamayı fakat ekleyemiyorum çok işim var yanındaysa ekle sen :asigim:

acayip güzel zarif bi hediye bayıldım ben Şeniz

uyy guzum yerim senii ŞenizŞenizŞeniz

senin işlerin biterse sen ekle cnm beklesinler :)) sende görmek istiyom:1rolleyes:

güle güle kullan gönül daha güsel şeler almak ister ama bi fırsat bulup yanına bişiy bile ekleyemedim cnm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…