- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #19.761
saolun canlarım akşam götürdüm kutusyla acıom apoya actık tek tek bakıo dioki bu don ne utanmadınızmı dedim bende gönderdim yuh dio bu kadın milleti:roflol: sonra actık bitti dioki ee yok mu başka alıştıya aça aça :roflol::roflol::roflol:
saolun canlarım akşam götürdüm kutusyla acıom apoya actık tek tek bakıo dioki bu don ne utanmadınızmı dedim bende gönderdim yuh dio bu kadın milleti:roflol: sonra actık bitti dioki ee yok mu başka alıştıya aça aça :roflol::roflol::roflol:
dioki düşünsene erkekler birbirine don yolluo dio bide internetten tanıştın birine. hiç aklım almıo dio :roflol::roflol::roflol::roflol:bende akşam resimleri çekerken donun resminide çekecektim
ali bunuda mı çekecen dedi
ewet dedim
saçmalama diye vermedi çekemedim :dilcikar:
:roflol: :roflol:
dioki düşünsene erkekler birbirine don yolluo dio bide internetten tanıştın birine. hiç aklım almıo dio :roflol::roflol::roflol::roflol:
dioki düşünsene erkekler birbirine don yolluo dio bide internetten tanıştın birine. hiç aklım almıo dio :roflol::roflol::roflol::roflol:
petron Çınarımla dalga geçii
kamilll diyiii ona
çınar da ne başka isim bulamadınmı diii
sonra da dii ki sağlıkla doğsun gerisi mühim dell dii
ama baştan beni kızdıriii
yok yaa:çok üzgünüm:kömür hala gelmedimii
:roflol::roflol::roflol: nerden biliy heeepetron Çınarımla dalga geçii
kamilll diyiii ona
çınar da ne başka isim bulamadınmı diii
sonra da dii ki sağlıkla doğsun gerisi mühim dell dii
ama baştan beni kızdıriii
:roflol::roflol:
kamilmiiiiiiiiiii:1shok:
nerden bili güllüşün bebesinin eski adısınııı:roflol::roflol::roflol:
bende tatdan kumpir yarım saat dedi 45 dk oldu anca geldibende peynirli söledim yarım saat oldu gelmedisora aradım dedimki göreledenmi geliyo baktım hemencak gönderdiler yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?