Geyiğin Gülleri

LÜLÜÜÜ bak o mobilyanın gardırobunu benim istedigim gibi sürgülü halini buldum böyle varmıydı siz alırken...

&

,değişik açıdan kibar durmuş ama :)

%7B560B663E-91B1-40D2-ABE0-B1F87DB841CF%7D.jpg

gardırobusunun içi

%7B67662BC7-ADD4-4DEF-930F-AC96D07FC0A1%7D.jpg

güllüm acaba aş ermelerin nasıl olucak çok merak ediyorum ya

ya aşerme dönemi bu miğde bulantıları başdönmeleri olan dönem 3 .ay larda bitermiş ama bazılarında olmuyo bazılarıda oluyomuş yani dediki doktor sayıyom bunları ama illa oclak die bişiy yok olursa hazırlıklı ol die:d
dua edin inş olmas da çalışabilirim iş yeridme rahat rahat:Saruboceq:

EDACIM AYNISI evet ama bu sürgülü modeliii vardı orda hangisini istersen onu alıyosun ama eda sürgülüsü çok ağır kapakları itemiyosun açmak için ondan almadı feridee ama çok güselldi oda

ya aşerme dönemi bu miğde bulantıları başdönmeleri olan dönem 3 .ay larda bitermiş ama bazılarında olmuyo bazılarıda oluyomuş yani dediki doktor sayıyom bunları ama illa oclak die bişiy yok olursa hazırlıklı ol die:d
dua edin inş olmas da çalışabilirim iş yeridme rahat rahat:Saruboceq:

ben edicem sana ama sende bana edersen yoksa etmem:dilcikar:

EDACIM AYNISI evet ama bu sürgülü modeliii vardı orda hangisini istersen onu alıyosun ama eda sürgülüsü çok ağır kapakları itemiyosun açmak için ondan almadı feridee ama çok güselldi oda

ben sürgülü istiyorum canım..
modeli güzel bunun ama başlıgından kaybediyo..
başlıgı dedimya uzun istiyom
ayy dün şey aşkı memnudaki bihterin yatak başlıgı gibi birşey istiyorummm varmıdırr acabaa

ben edicem sana ama sende bana edersen yoksa etmem:dilcikar:
ben hep ediyomki sana saten:sinifsinif:
ama bakma demiyom bişe die :)
ama şuan 2 kata çıakrdım hamilenin kabul olur diolar:D

ben sürgülü istiyorum canım..
modeli güzel bunun ama başlıgından kaybediyo..
başlıgı dedimya uzun istiyom
ayy dün şey aşkı memnudaki bihterin yatak başlıgı gibi birşey istiyorummm varmıdırr acabaa
kız okadar uzun başlığı napcan :sinifsinif:
:roflol:

bulantın olmasın ama aşermen olsun ayy ne güzel

edda nerde o ayakkabı çok uygunmuş resmisi yok mu?

he canım bişe çeksin istiyon da

bak az önce sanal simiti aldım ya canım çekti valla da bilalda
nebiye dicem getirsin
diomm ona canım bişey istedimi koşuyo alıyo uşamın gözü eğri olmasın diyyo
:roflol::roflol::roflol:

edda deichman istanbula bile gecen sene acıldı salaklarrrrrr. benm 2 tane aykabım var ordan fena degil haa çizmelerine baktım haftasonu hep 49 lira cok tarz modeller vardı trabzonda yoktur sanırsam kocca istanbulda 2 tükkanları var minicik oda

Back
X