Geyiğin Gülleri

he canım bişe çeksin istiyon da

bak az önce sanal simiti aldım ya canım çekti valla da bilalda
nebiye dicem getirsin
diomm ona canım bişey istedimi koşuyo alıyo uşamın gözü eğri olmasın diyyo
:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:

Allah seniii

göksenin ama sitesine girdim modelleri çok hoşşşş burda olsa alacagım kafadan 3 çift var begendigim :)

tabikide size diyom koskocca deichamana dermiyimlülülülülülülülülülülülü
ay gerizekalı salak deichman varya görsen açıldı diye duydum ben ankaradakine gitmiştim hep sitodum istdada olsun sona acıldı duydum gittim
afadersin şey kadar bi dükkan dib dibe ayakabılar tıkış tıkış varsa begendigin baakr gönderrirm ben sana bebem bi kargoya bakarkaydirigubbakcemile5

YA EDA istiyosunkiii herşey 4 4 lük olsun olmaskiii hayalinde bişiler var belliii fakat onların hepsi olucak die bişiyyok tam buluyon istedini tamah etmiyon ona sinir oluyorum o huyuna onu dicektimm ordada ananınki dicektim demedim :D

ay gerizekalı salak deichman varya görsen açıldı diye duydum ben ankaradakine gitmiştim hep sitodum istdada olsun sona acıldı duydum gittim
afadersin şey kadar bi dükkan dib dibe ayakabılar tıkış tıkış varsa begendigin baakr gönderrirm ben sana bebem bi kargoya bakarkaydirigubbakcemile5

hemiiiii dur ben 5-10 model begenmiştimm model nolarını yazıyorum ..
(uyyyy nerden dedim dilimi arı soksun diyorsannn demeee :)))) )

:roflol::roflol::roflol: saol bitanemmmm ankarada varsa yolum elbet düşerr o taraflaraaa bakarım

ne bizemi
avukatım olarmısın
seni mahkemeye vericem de:roflol::roflol::roflol:

ne bizemi
avukatım olarmısın
seni mahkemeye vericem de:roflol::roflol::roflol:

mahkeme dedinde kadın vardıya gelen gitti şimdi anlaştılarya adam ona o kadar nafaka verioya bide 500 bin dolarlık ev alcakmış söz vermiş mesela evi daha ucuz begendi dielim farkını vercekmiş yinede sositososito

edda nolcak kıs anaakaydirigubbakcemile2

YA EDA istiyosunkiii herşey 4 4 lük olsun olmaskiii hayalinde bişiler var belliii fakat onların hepsi olucak die bişiyyok tam buluyon istedini tamah etmiyon ona sinir oluyorum o huyuna onu dicektimm ordada ananınki dicektim demedim :D

sanane ulen belki bende hayal kuruyom
sen kaç gündür hayal dünyasında dolanıyondaaa ben 2-3 resim ekleyincemiii anamınki oluyoo:mymeka:
napim midem açgözlü oldugu gibi gözümde aç biliyomm hepsinden istiyom yani şöyle oluyoo...
güzel olsun bal gibi ağzı olsun konuşmasın... gözleri güzel olsun başkasına bakmasınnn.. gür saçları olsun yere dökülmesin.. boyu uzun olsun benden uzun olmasın.... yakışıklı olsun başkası bakmasın.... şeyi olsun herkese ......kmasın
benim hayallerimde böyle oluyo anlıyon :lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X