Geyiğin Gülleri

edda benmkide öyleydi ve ynai cimrilik anlamında demiom. anlamıo işte yani bi kadının 50 tane ayakkbısı olabilir bunu bi erkek anlamaz. tabi flört ve nişanlıyken daha uysal oluolar eskiden içerde benle bakar fikir sölerdi şimdi dioki ben dışarda bekliom görürşüz :roflol:

edda benmkide öyleydi ve ynai cimrilik anlamında demiom. anlamıo işte yani bi kadının 50 tane ayakkbısı olabilir bunu bi erkek anlamaz. tabi flört ve nişanlıyken daha uysal oluolar eskiden içerde benle bakar fikir sölerdi şimdi dioki ben dışarda bekliom görürşüz :roflol:

kız mutlakaaa yaaa sevgililik nişanlılık evlilik bir olurmuuu ... olmaz tabiki..
ozaman bende kendim gider arkadaşlarımla alırım ona faturayı verrim :roflol:

ay bu kız delilendircek beniii

arıyo beniki annemleri kaybettimm halamın numarasını mesaj at bana uyy bu younlukta nasıl mesaj çekemm hadi çektim kont bilem yok:D:D:D

neyseki bulmuşş

yarın akşamda evi bakmaya gidelim diyo ordanda bowling oynamaya uy dedim evi bakakda tamam bowling oynayamayıs yorgun oluyomm yalvarıyoo ufff bacaklarım öle arıyoki şuanda :(

gülşen bu ay param yok amaaa yinede içimde kalmasın 3 tarak varyaa 2 tanesini alcaktım amaa 3ü nekdar olcak şimdiii azcık kk indirimi yap bana sositososito

onun dışında anıla uğra lütfen bi örtü beğendim bak beğenirsen alcamm avize bakmışş tül bakmışşş uyşşş benim onayımı almadanda karar vermiyo hee anasıda kendide zevkime güveniler:D:D:D:D

ay bu kız delilendircek beniii

arıyo beniki annemleri kaybettimm halamın numarasını mesaj at bana uyy bu younlukta nasıl mesaj çekemm hadi çektim kont bilem yok:D:D:D

neyseki bulmuşş

yarın akşamda evi bakmaya gidelim diyo ordanda bowling oynamaya uy dedim evi bakakda tamam bowling oynayamayıs yorgun oluyomm yalvarıyoo ufff bacaklarım öle arıyoki şuanda :(

ne kadar sosyal bi görümcen var lülücüm :hulya:
düğünü ne zaman

evet kömürüm öle vardır sosyal aktiviteleri kokoştur ama ev kızları gibi kanevçe bilem işler yeri gelir evde..
düğün belli deil kömürüm bunların fndıkları vardı erkek tarafını yani o bitti gelicek ailesi konuşulucak düğün tarihi ama aralıkta yani ocağa sarkmıcak sanırsam
önümüzdeki ayda gelinliğini almaya gidicekk
bende gidicektim ama izin alamıyorum:(
edacım bakarım tabiki ama sen beni yanlış anladınn anlatmak istediğimi anlamadın ama olsun bakarıs tabikii

bağ nerekiii kömür ? kaydirigubbakcemile
buranın bi orman köyü canım orda ev varda onu diyo
ağaçların arasında çok güzel bi yer

evet kömürüm öle vardır sosyal aktiviteleri kokoştur ama ev kızları gibi kanevçe bilem işler yeri gelir evde..
düğün belli deil kömürüm bunların fndıkları vardı erkek tarafını yani o bitti gelicek ailesi konuşulucak düğün tarihi ama aralıkta yani ocağa sarkmıcak sanırsam
önümüzdeki ayda gelinliğini almaya gidicekk
bende gidicektim ama izin alamıyorum:(
edacım bakarım tabiki ama sen beni yanlış anladınn anlatmak istediğimi anlamadın ama olsun bakarıs tabikii

hayırlısı olsun canım
Allah tamamına erdirsin herşeyi yerinde yapıyo yani kokoşluk zamanı kokoş iş zamanı işyerimseniben

bende avonda bir roll-on varmış
tüylerin çıkışını geciktiriyormuş
ondan sipariş verdim
inanmıyom ben şeker öle şeylereeee kullan bakalım işe yararsa bizde alırıs
havanı sevsinler kaydirigubbakcemile3
valla hava atmıyomm gerçektennn :kedi:
eşim msj atıyo akşam bağa gidelim mi diye saten çarşaf kudurttu adamı :kedi:

ne çarşafı laaa senin adamında her an filisi havada maşallahı varrr :roflol:

Back
X