geyik bizim işimiz

Kendin görüyorsun, en önemlisi o değil mi?
Yaptığımız şeyler başkası için değil ki bacım, gürleşme oldu mu peki?
kız ondan demedım tesettürlü olunca dısarda kımse goröedı yanı. gurlesme oyle guzel oldu okadar ılac Krem sampuan kullandım bosuna hepsı.

o şehir efsanesi.öyle olsa bacak kol tüylerini devamlı traş edenler orman ayısına benzerdi kısa zamanda :KK53:
Öyle olduğunu biliyorum çocuklardan.
Ben uzattım hep oğlanların saçını, kestir gürleşsin denildi ama tüm sorduğum kuaför ve doktorlar aksini söyledi.

kız ondan demedım tesettürlü olunca dısarda kımse goröedı yanı. gurlesme oyle guzel oldu okadar ılac Krem sampuan kullandım bosuna hepsı.
Maşallah.
Demek sen saçta zayıflık yaşamışsın.
Saçla ilgili bildiğim şeylerden biri 3 ay önceki üzüntülerin döküme uğrattığı.
Mesela bugün çok yoğun stres yaşa, 3 ay sonra saçlarda ciddi bir zayıflama, kopma yaşanıyor.

Maşallah.
Mesela bugün çok yoğun stres yaşa, 3 ay sonra saçlarda ciddi bir zayıflama, kopma yaşanıyor.
Kesinlikle katılıyorum sana stres herseyın bası..

Belli ki ceycey totoyu kaldırmıyor, benim kolumdaki bileklikte bugün 5 bin adımım mevcut, 4 saat de aralıksız ayakta dikilmişimdir sabit😂
bende hergun evin icinde nasil 3000 4000 adim atiyorum merak ediyorum, oda telefonun cebimde olup saydigi adim

Maşallah.
perfectil alın 90 lık dökülme mökülme olmuyor 15 günde etkili

bizimkiler catlamasada senın bu demenle catlar artık 🤣
şöyle dusun bir agirligi elinde 10 dk tutmanla 1 saat tutman arasinda nasil fark oluyorsa ayaklarda ayni öyle.zamanla iflas bayragi cekiyorlar maalesef bakim yaparak belki bu sureci uzatirsin biraz yarik degil de ufak deformelerle uzatirsin sureci

Back
X