- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.881
Ben gormedim dur bakiyimbdv de pırlanta konusundayım.tam benim konummm.
Aaaaaa cık cık cıkCips bilem yedim
Ooo aferin etiketlemissin
Iyilik saglik kuzum sen nasilsin bakalim?Kuzucuklarım nasılsınız?
Ekimde geliyor canım benimSen milletin dötünü bırakta bebiş nasıl ? Ne zaman geliyor ondan haber ver
Çağırdık geldiaaa aybush gelmişş eski ekip toplandı yeni arkadaşlarla harika oldu burası
Çok iyiyim rabbime şükürler olsunBen gormedim dur bakiyim
Evet para.pul yatirim senin ilgi alanin
Aaaaaa cık cık cık
Ben detoks listeme harfi harfine uydum valla dünden bugüne 700 g da gitmis, sevgili genc diyetisyenim işini biliyor
Iyilik saglik kuzum sen nasilsin bakalim?
Ben 3. Pırlantayi iade operasyonu gerçekleştiricem tuz basmayin yaramabekarsın ne pırlantası.bekarken ben dede yoktu bir şey
Sizi kıracağıma dötümü kırarım....Çağırdık geldi
sen de bir cevher var ki tüm adamlar pırlanta almışşş.şeyma subaşınınki de kafam kadardı yazık oldu ayrılmış gitti pırlantaBen 3. Pırlantayi iade operasyonu gerçekleştiricem tuz basmayin yaramaNe kadar yaram varmis, tost, pırlanta
Kesin karar verdin mi ablaBen 3. Pırlantayi iade operasyonu gerçekleştiricem tuz basmayin yaramaNe kadar yaram varmis, tost, pırlanta
Vaaaaay biliyor isini o zamanBen gormedim dur bakiyim
Evet para.pul yatirim senin ilgi alanin
Aaaaaa cık cık cık
Ben detoks listeme harfi harfine uydum valla dünden bugüne 700 g da gitmis, sevgili genc diyetisyenim işini biliyor
Iyilik saglik kuzum sen nasilsin bakalim?
Evet canımKesin karar verdin mi abla
Canim ben sürümden kazanmaya çalışıyorumsen de bir cevher var ki tüm adamlar pırlanta almışşş.şeyma subaşınınki de kafam kadardı yazık oldu ayrılmış gitti pırlanta
Biz bir taneyi zorla aldirdiksen de bir cevher var ki tüm adamlar pırlanta almışşş.şeyma subaşınınki de kafam kadardı yazık oldu ayrılmış gitti pırlanta
aa özür dilerim kötü bir olay mı var?şaka yaptım şimdi farkına vardımEvet canım
Sakaya vuruyorum tatlim vur gitsin yoksa siyiricamaa özür dilerim kötü bir olay mı var?şaka yaptım şimdi farkına vardım
Allah iyilik versin guzel anne adayiÇok iyiyim rabbime şükürler olsun
Bilinçaltına inmek lazim seninBen 3. Pırlantayi iade operasyonu gerçekleştiricem tuz basmayin yaramaNe kadar yaram varmis, tost, pırlanta
Benim bilinçaltına inen bi daha çıkamaz emün müsünüz acepAllah iyilik versin guzel anne adayi
Bilinçaltına inmek lazim senin
YaaaEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?