geyik bizim işimiz

Ben kendimi kötü hissettiğimde kontrolsuz yemeye sarardim mi normalde aç gezen bir insanım. Bir de ben yiyerek degil yemeyi azalttiginda kilo alanlardanim. O sebeple şu an doya doya yiyorum :) diyetisyenim sayesinde
Oh ne güzel bende istiyorum oyle birsey

Ben eve tıkalı kaldım 10 aydır onun çok etkisi oldu yalnız olunca ( kendimi yalnız hissedince) yemeye verdim daha çok çerez tarzi şeyler
Yemegin salçalısi kadının salcalisi canim ye gitsin booosveeer derdim diyemiyorum dun zayıflamaya karar vermiştik sanirim dimi kizlar

O benden önce buldu öküz
Olsun sen bulunca kıskanır

Ben eve tıkalı kaldım 10 aydır onun çok etkisi oldu yalnız olunca ( kendimi yalnız hissedince) yemeye verdim daha çok çerez tarzi şeyler
Ben 1.5 senedir eve tikili yasiyorum disari çıkamıyorum burada maske takan dikkat eden yok saglik sorunlarim var
Evde iş yukum de fazla izin kullanamiyorum yemekten ziyade istahim kaciyor uyuyamiyorum yemek yerken bile midem.almiyor mecburen kendimi zorluyorum.
Aman başına kaynana belası görümce belasınmı alacaksın bekarlık sultanlık
Yaa öyle tabii ama ben zaten kisisel sınırların asilmasini sevmem gorumce vs cekemem ben sadece hayat arkadasi istiyorum o kadar. Birey olamayan biriyle yapamam zaten

Yemegin salçalısi kadının salcalisi canim ye gitsin booosveeer derdim diyemiyorum dun zayıflamaya karar vermiştik sanirim dimi kizlar
Bebis düşünüyorum.ya abla bu ay nasip olursa başlayamıyorum ben eğer hamile olmazsam ekime kadar diyet olur bnde de

Kaderinde illaki vardır biri yeri ve zamanı vardır.. Rabbim Huyu karakteri iyi insanla eşleştirsin canım benim

Canim birincisi o öküz kiskanmasin bile beni
İkincisi görümcen olmayı düşünüyorumdur belki

Yaa öyle tabii ama ben zaten kisisel sınırların asilmasini sevmem gorumce vs cekemem ben sadece hayat arkadasi istiyorum o kadar. Birey olamayan biriyle yapamam zaten
Ayy sus sus büyük konuşma bende hep boyle diyordum iste snra tükürdüğümü yaladim 1 ay diye geldim kaynana yanina eşime söz verdiğim için 10 ay oldu

erkek demek dert demek zaten.25 yaşıma dek bulaşmadım bunlara da kafamı dinledim avrupayı gezdim miss gibi.
Erkekten ziyade aile dert demek sen 1 senelik falan evliyim kendimle dalga geçiyorum eşimi gördüğüm günler evli sayıyorum kendimi 3 bilemedin 4 ay geceleri düş 2 aylik evli sayıyorum kendimi

Ayy sus sus büyük konuşma bende hep boyle diyordum iste snra tükürdüğümü yaladim 1 ay diye geldim kaynana yanina eşime söz verdiğim için 10 ay oldu
Ben yalnız yasamaya alıştığım için mesela ev arama kriterimde ev sahibi ile bile ayni apartman olmaz derim. Büyük konusmak değil ama ben neysem esim de oyle olsun hatta benden daha dirayetli, daha olgun olsun isterim. Anasi sulalesinin sozunden de cikamayan adam evlenmesin zaten hem 35+ bir adam kendini yetiştiremediyse ben ne yapabilirim ki! Mesela ben evlenince değişir demem, bastan begenmedigim özelliği varsa ve kabul.edemeyecegim.bir seyse bastan silerim :) bir erkekle.max.1 hafta konusup karar verebiliyorum nasil.biri olduğuna dair. Yaş aldıkça insanları daha kolay okur hale geldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…