- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.921
Aman başına kaynana belası görümce belasınmı alacaksınYaa benim de pirlantam yok alan da yok yüzümüze bakan da ayy bu konuda cok dertliyim kizlar
Artık biri olsun istiyorum yaa hayatımda
Oh ne güzel bende istiyorum oyle birseyBen kendimi kötü hissettiğimde kontrolsuz yemeye sarardim mi normalde aç gezen bir insanım. Bir de ben yiyerek degil yemeyi azalttiginda kilo alanlardanim. O sebeple şu an doya doya yiyorum :) diyetisyenim sayesinde
Olur canım yaz sen ayni sehir çıkarız belki belli mi olurOzelden yazarim yeterince detay verdim kendim hakkimda :) sehrim gizli kalsin bari
Ben değilAllah yardım etsin canim hem hamilesin hem saglik çalışanı dikkat et kendine
Kesinlikleeeeee bulacaksın copsuz üzüm bul en iyisi bnceAman başına kaynana belası görümce belasınmı alacaksınbekarlık sultanlık
Yemegin salçalısi kadının salcalisi canim ye gitsin booosveeer derdim diyemiyorum dun zayıflamaya karar vermiştik sanirim dimi kizlarBen eve tıkalı kaldım 10 aydır onun çok etkisi oldu yalnız olunca ( kendimi yalnız hissedince) yemeye verdim daha çok çerez tarzi şeyler
Olsun sen bulunca kıskanırO benden önce buldu öküz
Ben 1.5 senedir eve tikili yasiyorum disari çıkamıyorum burada maske takan dikkat eden yok saglik sorunlarim varBen eve tıkalı kaldım 10 aydır onun çok etkisi oldu yalnız olunca ( kendimi yalnız hissedince) yemeye verdim daha çok çerez tarzi şeyler
Yaa öyle tabii ama ben zaten kisisel sınırların asilmasini sevmem gorumce vs cekemem ben sadece hayat arkadasi istiyorum o kadar. Birey olamayan biriyle yapamam zatenAman başına kaynana belası görümce belasınmı alacaksınbekarlık sultanlık
Ay canım pardon ya ne bileyim sen sandim ben sen ne amelesisin bu saatte
Bebis düşünüyorum.ya abla bu ay nasip olursa başlayamıyorum ben eğer hamile olmazsam ekime kadar diyet olur bnde deYemegin salçalısi kadının salcalisi canim ye gitsin booosveeer derdim diyemiyorum dun zayıflamaya karar vermiştik sanirim dimi kizlar
Kaderinde illaki vardır biri yeri ve zamanı vardır.. Rabbim Huyu karakteri iyi insanla eşleştirsin canım benimOlsun sen bulunca kıskanır
Ben 1.5 senedir eve tikili yasiyorum disari çıkamıyorum burada maske takan dikkat eden yok saglik sorunlarim var
Evde iş yukum de fazla izin kullanamiyorum yemekten ziyade istahim kaciyor uyuyamiyorum yemek yerken bile midem.almiyor mecburen kendimi zorluyorum.
Yaa öyle tabii ama ben zaten kisisel sınırların asilmasini sevmem gorumce vs cekemem ben sadece hayat arkadasi istiyorum o kadar. Birey olamayan biriyle yapamam zaten
Canim birincisi o öküz kiskanmasin bile beniOlsun sen bulunca kıskanır
Ben 1.5 senedir eve tikili yasiyorum disari çıkamıyorum burada maske takan dikkat eden yok saglik sorunlarim var
Evde iş yukum de fazla izin kullanamiyorum yemekten ziyade istahim kaciyor uyuyamiyorum yemek yerken bile midem.almiyor mecburen kendimi zorluyorum.
Yaa öyle tabii ama ben zaten kisisel sınırların asilmasini sevmem gorumce vs cekemem ben sadece hayat arkadasi istiyorum o kadar. Birey olamayan biriyle yapamam zaten
erkek demek dert demek zaten.25 yaşıma dek bulaşmadım bunlara da kafamı dinledim avrupayı gezdim miss gibi.Valla biri olduğu zamanda çok dert oluyor
Ayy sus sus büyük konuşma bende hep boyle diyordum iste snra tükürdüğümü yaladimYaa öyle tabii ama ben zaten kisisel sınırların asilmasini sevmem gorumce vs cekemem ben sadece hayat arkadasi istiyorum o kadar. Birey olamayan biriyle yapamam zaten
Camasır bulasık yıkayan yemek temizlik yapan bir adet amele işteAy canım pardon ya ne bileyim sen sandim ben sen ne amelesisin bu saatte
Erkekten ziyade aile dert demek sen 1 senelik falan evliyim kendimle dalga geçiyorum eşimi gördüğüm günler evli sayıyorum kendimi 3 bilemedin 4 ay geceleri düş 2 aylik evli sayıyorum kendimierkek demek dert demek zaten.25 yaşıma dek bulaşmadım bunlara da kafamı dinledim avrupayı gezdim miss gibi.
Ah kuzum kiyamam suan icin bende terfi ettim ayni mertebeyeCamasır bulasık yıkayan yemek temizlik yapan bir adet amele işte
Ceycey yas kaç tatlim sende 9.5 yaşında kızın vardi dimierkek demek dert demek zaten.25 yaşıma dek bulaşmadım bunlara da kafamı dinledim avrupayı gezdim miss gibi.
Ben yalnız yasamaya alıştığım için mesela ev arama kriterimde ev sahibi ile bile ayni apartman olmaz derim. Büyük konusmak değil ama ben neysem esim de oyle olsun hatta benden daha dirayetli, daha olgun olsun isterim. Anasi sulalesinin sozunden de cikamayan adam evlenmesin zaten hem 35+ bir adam kendini yetiştiremediyse ben ne yapabilirim ki! Mesela ben evlenince değişir demem, bastan begenmedigim özelliği varsa ve kabul.edemeyecegim.bir seyse bastan silerim :) bir erkekle.max.1 hafta konusup karar verebiliyorum nasil.biri olduğuna dair. Yaş aldıkça insanları daha kolay okur hale geldim :)Ayy sus sus büyük konuşma bende hep boyle diyordum iste snra tükürdüğümü yaladim1 ay diye geldim kaynana yanina eşime söz verdiğim için 10 ay oldu
ben evde kalmışlardanım yaş 43 oldu.geç evlendimmmCeycey yas kaç tatlim sende 9.5 yaşında kızın vardi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?