geyik bizim işimiz

Yas kaç tatlim benim meslek hastalığı erkek kızdan bol bende
35 yasindayim 8 senedir yalniz yasiyorum

Valla biri olduğu zamanda çok dert oluyor
Iste olan olmasa diyor ama birinin varligini yaşayıp bu sonuca variyorsun hic olmayinca ve hep yalniz kalinca insan bir yerde paylasmak da istiyor sevgiyi tatmak da.

Gerçekten mi ben hayatımda 53 kilonun üstüne çıkmamıştım utancımdan hep kilomu 2 fazla söylerdim 7 ayda aldığım kiloyu hesaplayamiyorum surekli atıştırma peşindeyken
Ben kendimi kötü hissettiğimde kontrolsuz yemeye sarardim mi normalde aç gezen bir insanım. Bir de ben yiyerek degil yemeyi azalttiginda kilo alanlardanim. O sebeple şu an doya doya yiyorum :) diyetisyenim sayesinde

Ben kendimi kötü hissettiğimde kontrolsuz yemeye sarardim mi normalde aç gezen bir insanım. Bir de ben yiyerek degil yemeyi azalttiginda kilo alanlardanim. O sebeple şu an doya doya yiyorum :) diyetisyenim sayesinde
Ben eve tıkalı kaldım 10 aydır onun çok etkisi oldu yalnız olunca ( kendimi yalnız hissedince) yemeye verdim daha çok çerez tarzi şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…