- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #12.901
Ne iş yapıyor kiAlarm gelmesin
Yas kaç tatlim benim meslek hastalığı erkek kızdan bol bendeYaa benim de pirlantam yok alan da yok yüzümüze bakan da ayy bu konuda cok dertliyim kizlar
Artık biri olsun istiyorum yaa hayatımda
Valla biri olduğu zamanda çok dert oluyorYaa benim de pirlantam yok alan da yok yüzümüze bakan da ayy bu konuda cok dertliyim kizlar
Eminim.eminim.benimki de cok dolu ondan bakınca anlıyorum var biseyler :)Benim bilinçaltına inen bi daha çıkamaz emün müsünüz acep
He valla kilo 90 a vurdugundada koca bosamistiEminim.eminim.benimki de cok dolu ondan bakınca anlıyorum var biseyler :)
Mesela kilo vermek isteyip tost/cipse sarmak duygusal yemeye isaret ediyor
35 yasindayim 8 senedir yalniz yasiyorumYas kaç tatlim benim meslek hastalığı erkek kızdan bol bende
Iste olan olmasa diyor ama birinin varligini yaşayıp bu sonuca variyorsun hic olmayinca ve hep yalniz kalinca insan bir yerde paylasmak da istiyor sevgiyi tatmak da.Valla biri olduğu zamanda çok dert oluyor
Inşallah tez zamanda biri çıksın yılbaşına kadar sözlen aminnYaa benim de pirlantam yok alan da yok yüzümüze bakan da ayy bu konuda cok dertliyim kizlar
Sağlık personeli canımNe iş yapıyor ki
Gerçekten mi ben hayatımda 53 kilonun üstüne çıkmamıştım utancımdan hep kilomu 2 fazla söylerdim 7 ayda aldığım kiloyu hesaplayamiyorum surekli atıştırma peşindeykenMesela kilo vermek isteyip tost/cipse sarmak duygusal yemeye isaret ediyor
Kendi bilir sen de zayıflar ona inat ondan yakisiklisini bulursunHe valla kilo 90 a vurdugundada koca bosamisti
Ben bi arsivi kurcalayim sehir nere bacum35 yasindayim 8 senedir yalniz yasiyorum
Iste olan olmasa diyor ama birinin varligini yaşayıp bu sonuca variyorsun hic olmayinca ve hep yalniz kalinca insan bir yerde paylasmak da istiyor sevgiyi tatmak da.
Tahmin ettim yazdıktan sonra yada polis falan dedimSağlık personeli canım
Ya aslında bnde varda yok gibi35 yasindayim 8 senedir yalniz yasiyorum
Iste olan olmasa diyor ama birinin varligini yaşayıp bu sonuca variyorsun hic olmayinca ve hep yalniz kalinca insan bir yerde paylasmak da istiyor sevgiyi tatmak da.
Biz zayiflari sevmiyoruz zaten dimi kizlarGerçekten mi ben hayatımda 53 kilonun üstüne çıkmamıştım utancımdan hep kilomu 2 fazla söylerdim 7 ayda aldığım kiloyu hesaplayamiyorum surekli atıştırma peşindeyken
O benden önce buldu öküzKendi bilir sen de zayıflar ona inat ondan yakisiklisini bulursun
Ben kendimi kötü hissettiğimde kontrolsuz yemeye sarardim mi normalde aç gezen bir insanım. Bir de ben yiyerek degil yemeyi azalttiginda kilo alanlardanim. O sebeple şu an doya doya yiyorum :) diyetisyenim sayesindeGerçekten mi ben hayatımda 53 kilonun üstüne çıkmamıştım utancımdan hep kilomu 2 fazla söylerdim 7 ayda aldığım kiloyu hesaplayamiyorum surekli atıştırma peşindeyken
65 oldum şuan ama canımı sıktığım üzüldüğüm an yemekten kesiyorum haftada 2 kilo gidiyorBiz zayiflari sevmiyoruz zaten dimi kizlar
Allah yardım etsin canim hem hamilesin hem saglik çalışanı dikkat et kendineSağlık personeli canım
Ozelden yazarim yeterince detay verdim kendim hakkimda :) sehrim gizli kalsin bariBen bi arsivi kurcalayim sehir nere bacum
Ben eve tıkalı kaldım 10 aydır onun çok etkisi oldu yalnız olunca ( kendimi yalnız hissedince) yemeye verdim daha çok çerez tarzi şeylerBen kendimi kötü hissettiğimde kontrolsuz yemeye sarardim mi normalde aç gezen bir insanım. Bir de ben yiyerek degil yemeyi azalttiginda kilo alanlardanim. O sebeple şu an doya doya yiyorum :) diyetisyenim sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?