- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.738
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
- #13.521
Aaa nereye yolculuk?seker
gece yolculuk var valız hazırladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa nereye yolculuk?seker
gece yolculuk var valız hazırladım
burdayım sekerNeredesin uyudu galiba herkes![]()
esıme gıdecegız inşallahAaa nereye yolculuk?
Oyy oyyy nurlarda yatıyor o zatennn. Allah bize de cenneti nasip etsinesıme gıdecegız inşallah
İnşallah canım rabbım herkese o mertebeyi versınOyy oyyy nurlarda yatıyor o zatennn. Allah bize de cenneti nasip etsin
Çocuk anlıyor mu ölümü annanya? Babasından bahseder mi hiç?İnşallah canım rabbım herkese o mertebeyi versın
anlayıyor artık sureklı soruyor cumku babası olan cocukları gorunce apartmanda dahada sormaya basladı.Çocuk anlıyor mu ölümü annanya? Babasından bahseder mi hiç?![]()
Oyy gurban olurum ben sana Allah razı olsun bacımYolun açık olsun sağlıkla gidin gelin![]()
Allah senden de razı olsun iyi ki varsınOyy gurban olurum ben sana Allah razı olsun bacım
sende bacım burda cok guzel dostluklar edındımAllah senden de razı olsun iyi ki varsın![]()
Hahhaha fakir seniİyi bayramlar günceşkorkunç sıcak burası gündüz 41 dereceydi. Avm ye sığındım klima var diye
evde klimam da yokkkk duyun aa dostlarrr. Fakirim ayolll
![]()
Konu isimlerini hatırlamıyorum valla. Bdv de Allah ne verdiyse yazıyorumHahhaha fakir seni
Hangi konuydu ki ve Kimdi n ile başlayan mi![]()
Sen yoksun da ondan
bdv de dolanıyoruz.selammm nasılsınn görmeyeli?
İyiyim çok şükür.. Zilli kızımla uğraşıyorum korkuttu bizibdv de dolanıyoruz.selammm nasılsınn görmeyeli?