- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.561
he ya şöyle fb si olan ekşınlı hayatı olan bir üye de konu açmadı bugün.normal sevgili sorunları pekk bi sıkıcı
Yani bizimki fb adini soylemeyim simdi ban yerim daha taze acti zatenhe ya şöyle fb si olan ekşınlı hayatı olan bir üye de konu açmadı bugün.normal sevgili sorunları pekk bi sıkıcı
aman haaa bandan yenice çıktımmm.bugün zaten tehditte aldım engelletirim bahhhh seni diyeeeeYani bizimki fb adini soylemeyim simdi ban yerim daha taze acti zaten
Oooo kaçırmışım.aman haaa bandan yenice çıktımmm.bugün zaten tehditte aldım engelletirim bahhhh seni diyeeee
Huuuuuu
Ahahaha rejim nedir yaHuuuuuudışardaydım şimdi geldim. Pina duymasın yemekleri dr götürdüm beraber rejimdeyiz de
Rejim de neymiş yiyelim güzelleşelimmHuuuuuudışardaydım şimdi geldim. Pina duymasın yemekleri dr götürdüm beraber rejimdeyiz de
Şimdi herkes meşguldür ben borsa takip edip ev işi yapıyorum mesela. Akşama gel kaynatırızGeyikçiler burda mı?
Her konuya yazasım var
Eglence nirde ne tarafta
De mi ya aksam daha müsait.Şimdi herkes meşguldür ben borsa takip edip ev işi yapıyorum mesela. Akşama gel kaynatırız
ben de 2 süpürgeyi temizledim.onlar evi temizliyor ben de onları.kendi kendini temizleyeni bir çıksa da kurtulsak bu işten deDe mi ya aksam daha müsait.
Ben de süpürgenin arasında nefeslenmek icin girdim inan ki
De miben de 2 süpürgeyi temizledim.onlar evi temizliyor ben de onları.kendi kendini temizleyeni bir çıksa da kurtulsak bu işten de
Biri kablolu zaten ama yeni aldım taksitlerini ödüyorum robot süpürgem günlük basit temizlikte iyi eşyaları çekip süpürüyor mu yokkkkDe mi
Ama cok sey istiyon ceyceybize acı, biz daha kablolu kullaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?