- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #13.521
Aaa nereye yolculuk?seker
gece yolculuk var valız hazırladım
burdayım sekerNeredesin uyudu galiba herkes
esıme gıdecegız inşallahAaa nereye yolculuk?
Oyy oyyy nurlarda yatıyor o zatennn. Allah bize de cenneti nasip etsinesıme gıdecegız inşallah
İnşallah canım rabbım herkese o mertebeyi versınOyy oyyy nurlarda yatıyor o zatennn. Allah bize de cenneti nasip etsin
Çocuk anlıyor mu ölümü annanya? Babasından bahseder mi hiç?İnşallah canım rabbım herkese o mertebeyi versın
anlayıyor artık sureklı soruyor cumku babası olan cocukları gorunce apartmanda dahada sormaya basladı.Çocuk anlıyor mu ölümü annanya? Babasından bahseder mi hiç?
Oyy gurban olurum ben sana Allah razı olsun bacımYolun açık olsun sağlıkla gidin gelin
Allah senden de razı olsun iyi ki varsınOyy gurban olurum ben sana Allah razı olsun bacım
sende bacım burda cok guzel dostluklar edındımAllah senden de razı olsun iyi ki varsın
Hahhaha fakir seniİyi bayramlar günceşkorkunç sıcak burası gündüz 41 dereceydi. Avm ye sığındım klima var diye evde klimam da yokkkk duyun aa dostlarrr. Fakirim ayolll
Konu isimlerini hatırlamıyorum valla. Bdv de Allah ne verdiyse yazıyorumHahhaha fakir seni
Hangi konuydu ki ve Kimdi n ile başlayan mi
Sen yoksun da ondan
bdv de dolanıyoruz.selammm nasılsınn görmeyeli?
İyiyim çok şükür.. Zilli kızımla uğraşıyorum korkuttu bizibdv de dolanıyoruz.selammm nasılsınn görmeyeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?