• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geyik bizim işimiz

A-aaaa nasıl görmezsiniz, ben bile gördüm böööööyleee kafam kadar taşı olan yüzükler takıyor ceycey hanım :KK70:
mune hanım valla bak yıllardır bu sitedeyim aramızda ne zenginler var en iyi siz bilirsiniz kimler olduğunu.tek tek açıklarımmm valla.ben kirada oturuyorum millet amerikada evler alıyor :KK70:

mune hanım valla bak yıllardır bu sitedeyim aramızda ne zenginler var en iyi siz bilirsiniz kimler olduğunu.tek tek açıklarımmm valla.ben kirada oturuyorum millet amerikada evler alıyor :KK70:
Sitenin gizli zenginleri dosyası açılıyor :KK70:

1sadekahve 1sadekahve atamıyıoruz ablacım, yüzüklerini gözümüze tutuyor, far yemiş tavşan gibi kalıyoruz🤣🤣

Sitenin gizli zenginleri dosyası açılıyor :KK70:

1sadekahve 1sadekahve atamıyıoruz ablacım, yüzüklerini gözümüze tutuyor, far yemiş tavşan gibi kalıyoruz🤣🤣
ama ayın 10 günü banlıyorsunuz hem de geyikten.ben de geyik bölümüne taşındım mecbur.burda bari ellemeyin benii mune hanımcığımm :KK70:

Ama kral Mune Mune :KK5:
Pirlanta demek ha :KK34:
Elmas da varmış 🤣🤣🤣 kral ablanı ceycey hanımın yüzükleri çarptı, fakir modemim elmas yüzük pırlanta yüzük gibi sözleri size iletirken kalpten gitti, netimi kestiler ben şahsen cemiyet hayatının önde gelen ismi ceycey'den şüpheleniyorum, gariban telefonumun netinden yiyorum şu an hahahahahahaha

Back
X