• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geyik bizim işimiz

Elmas da varmış 🤣🤣🤣 kral ablanı ceycey hanımın yüzükleri çarptı, fakir modemim elmas yüzük pırlanta yüzük gibi sözleri size iletirken kalpten gitti, netimi kestiler ben şahsen cemiyet hayatının önde gelen ismi ceycey'den şüpheleniyorum, gariban telefonumun netinden yiyorum şu an hahahahahahaha
tmm baskılara daha fazla dayanamıyacağım itiraf ediyorum.sabancılardanımmm yeğenim hacı nazlıya 8 karat yüzük aldı yenice görmüşsünüzdür zatenn.hacı yeğenim dedim kendisine bize 8 karat yakıştı mı rahmetli sakıp amcam gibi cimri mi oldun sen de? :KK70:

Buraya kabul olmak için ne yapmak gerekiyor😂😂her topiğin kendine göre hikayesi var. Onu anlatıp başlıyorsun. Peki buraya da bir fıkrayla mı başlıcaz🙈😂

Elmas da varmış 🤣🤣🤣 kral ablanı ceycey hanımın yüzükleri çarptı, fakir modemim elmas yüzük pırlanta yüzük gibi sözleri size iletirken kalpten gitti, netimi kestiler ben şahsen cemiyet hayatının önde gelen ismi ceycey'den şüpheleniyorum, gariban telefonumun netinden yiyorum şu an hahahahahahaha
Internet bile dayanamadi soylenen sözlere ,atilan fotilere,elmaslara ,pirlantalara demek ki 😀

Gariban modemi tabii, bilmiyor öyle elmas, pırlanta falan, altın görse tanımıyor benim modem🤣🤣
Bir titreme gelmistir ona ustunu ort abla üşümesin konu derin.😀
Para deyince zink burda olan ben pirlanta fotisini görmemisim.
Para konusunca hissediyorum pirlanta muhabbetinin fotografni bile gormedim :cry:

Back
X