Geyik Muhabbeti / Off-Topic

öldüm diye sevindin mi kızHortladım iştee nasılsın kadercim işler güçler çeyiz hazırlıkları falan tam gazdı ancak girdim nasılsınız seni bile özlemişim yaa

UI oldun gümledin sandım

İyiyim şükür seni sormalı
Gerçi seni değil çevrendekileri sormalı, bi zeval getirmedin inşallah başlarına :26:

günaydınlar,hayırlı haftalar kızlarr

Günaydın canım, hoşgeldin...
Sana da hayırlı haftalar olsun inşallah...

Hayatta küçük şeyler ile mutlu olmak bence en güzeli.
Bu dediğin gibi bir paket cips, bir sms paketi, bir dondurma bile olabilir...
Ne güzel ya....

Ben kocacım bana çocukmuşum gibi, kırılgan bir kristalmişim gibi davranınca çok mutlu oluyorum mesela.
"Ay ay kıyamam ben sana, yorulmuşmusun sen..." deyip sarılması pahabiçilemez...

Pazar günü de gezerken, bir çay bahçesine oturduk ist. üni. oralarda, bir bardak çay içtik acayip mutlu oldum...

Aza kanaat getirmeyen çoğu bulamaz diye boşuna dememiş atalarımız.
Az ile mutlu olunca, Rabbim bereketini de veriyor herşeyin bence...

öldüm diye sevindin mi kızHortladım iştee nasılsın kadercim işler güçler çeyiz hazırlıkları falan tam gazdı ancak girdim nasılsınız seni bile özlemişim yaa

Sen harıl harıl daldın galiba işlere canım.
Bu kadar uzun süre yok olduğuna göre...

Neler yaptın anlat bakalım, nasıl gidiyor herşey??

Eneeee... kız sen hayatta mısın???
Nerelerdesin, öldün mü kaldın mı??

Dedim bunu sevdiceği attı atının terkisine kaçırdı dağlara bayırlara...
Ümidi kesiyordum ben senden yani....
oy oy canım benim iş güç ve çeyiz hazırlıkları derken ancak gelebildim...Bebiş var mı sovim
günaydınlar,hayırlı haftalar kızlarr
selam eylülcüm sanada hayırlı hafta sonları...

UI oldun gümledin sandım

İyiyim şükür seni sormalı
Gerçi seni değil çevrendekileri sormalı, bi zeval getirmedin inşallah başlarına :26:

ben uslu kızım UI falan olmam banlanmam da bende işlerle boğuşup çeyize para yetiştirme derdinde kavrulup gidiyorum kader ya

Bence de öyle

Çoğu bulsa da kanaat etmiyo bizim ki
Belki de elde etmekten sıkıldı bilemiyorum
O da sevmiyo huyunu zaten

Bence de öyle

Çoğu bulsa da kanaat etmiyo bizim ki
Belki de elde etmekten sıkıldı bilemiyorum
O da sevmiyo huyunu zaten

eskilerin yine bir derlemesi vardır -kendimi tpiğin babaannesi gibi hissettim birden-

azı kanaat etmeyen çoğunu hiç bulamaz diye.. mevzu nedir tam çakamadım ama aza kanaat edip hırstan
uzak duranlar her zaman için mutlu olmayı başarıyor zaten..

Benim arıza bi kuzenim var da
Bi sayfa öncesinde bahsettim
Maymun iştahlı azıcık ablası

Sen harıl harıl daldın galiba işlere canım.
Bu kadar uzun süre yok olduğuna göre...

Neler yaptın anlat bakalım, nasıl gidiyor herşey??

walla kuzu iş yerinde işim bayağı arttı bende çeyiz olayaına bayağı asıldım yatak odası takımı haricinde yatak işleri bitti birde uyku seti alacağım sadce.Mutfak olayındada küçük ev aletlerine bakıyorum martta alayım diye de bazen anneler gününü mü beklesemde diyorum belki indirime girer diye..evimin pencere kapı olayları bitmek üzere mutfak dolapları sipariş verilecek heyecanlı zmanlar yaşıyorum velhasıl..Kuzu ya ben süpürge için philips maratona karar verdim. Ütü philips azur blenderda Braun multiquick hamur ataçmanlı modeline nasıllar sence..Birde sovicim tefalden actifry aldım çeyize köhlemanında buharlı temizleyicisini bunlar hakkındaki fikirlerini bekliyorum tatlım

Kader'cim haklısın canım... Birşeyi fazlasıyla elde edince, dünyaları serseler belki de insan mutlu olmaz.
Biz (en azından kendi şahsıma) kıt kanaat geçindiğimiz günleri biliriz,
yeri gelirdi babaaannemin okumadan getirdiği şekerler bana dünyanın en güzel şeyi gelirdi.
Hatırlyorum okumaya gidince beklerdim camda, gelsin de şeker getirsin diye.
Ne günlerdi vallahi....

Böyle bir alt yapıdan gelince belki de, daha mı kıymet bilir oluyoruz bilmiyorum.
En ufak birşey beni de mutlu etmeye yeter mesela.
Ama böyle de olmak lazım, çünkü artık hayat çok zor malesef ki.
Bu kadar stres, negatiflik, iş yoğunluğu, insanların öfkesi varken, hayat bu kadar zorken,
mutlu olabilmek başlı başına zor bir hal aldı, bir de ufak şeylerden mutlu olmazsak, bunu kendimize aşılamazsak,
mutsuz bir nesil yetiştirip çıkarız ortaya, bu da kötü birşey...
Dağınık anlattım biraz, kafam meşgul başka birşeyle, ama siz anladınız beni kızlar dimi...

Elif'cim, öncelikle daha bebiş haberi yok, şimdilik hala beklemedeyiz...
Hayırlısı bakalım, Rabbim hayırlısı ile nasib eder inşallah... Ümitle bekliyoruz...

Valla canım maşallah, baya yol kat etmişsin o zaman sen, hadi hayırlısı bakalım inşallah tez zamanda biter işlerin.
Benim çeyiz topiğini hatırlıyo musun canım? Orada bahsettim biraz, kesinlikle uyku seti tavsiye etmiyorum cancazım.
Oraya bir ara göz gezdir, şimdi beni yorma buralarda...

Philips maraton, en iyi süpürgelerden bir tanesi canım, hayırlı uğurlu olsun iyi ki almışsın.
İnşallah severek, tepe tepe kullanırsın... Ütün de gayet iyi bence, zaten uzun ömürlü olur diye tahmin ediyorum...
Braun Multuquick bende kullanıyorum, geçende tv de birşey gördüm bende keşke hamur ataçmanlı alsaydım dedim.
Çok iyi yapmışsın canım... İnşallah onu da tepe tepe kullanırsın bi güzelll...
Tefal aktifry aldığın iyi olmuş, fritözden daha iyi, ben kullanımını ve kullanışını bilmiyorum fazla.
Fakat Tefal'den bahsediyoruz, kötü olma ihtimali düşük, nasıl ve ne kadar verimli kullandığın önemli burada.
İnsanlar kullanmayı bilmiyor veya verimli kullanamıyor "aman da şöyle oldu böyle gitti" diye bir sürü gereksiz olumsuz yanıt verebiliyor.
Bakalım inşallah senin için faydalı olur canım...

Buharlı temizleyiciler hakkında pek bir bilgim yok canım, o yüzden pek birşey diyemeyeceğim.
Fakat son zamanlarda herkes tarafından yaygın birşekilde kullanılıyor...
İnşallah sende faydasını görürsün bol bol...

Aman o kuzenler biter mi, bende de 2 tane var.
Biri 40 yaşında maşallah, diğeri 38 ve bekarlar ikisi de.
Rabbim inşallah onlara da hayırlısını nasib eder ama bu kafa ile zor...

sağol canım benim nasılsın evlilik nasıl gidiyor..Mesajın için de teşekkür ederim kuzu

rica ederim canım uzun süredir aklımdasın özlettin kendini

Evlilik güzel gidiyor bazen alışma evresi bocalıyorum zorlanıyorum ama bu hafta annemle babam geldiler evlendiğimden beri ilk defa geldiler onların gelmesi bana çok moral oldu ve evime daha da sarıldığımı hissediyorum değişik bir duygu Kendime güvenim arttı sanki

Bir kere de annene kalmaya gitmeni tavsiye ederim, ama hemen değil.
Şöyle bir 5-6 aylık olunca, çok tuhaf geliyor insana valla.
Ben geçende gittim, teyzeme de davetliydik, teyzem de anneme yakın oturuyor.
Dedim annemde kalalım, ertesi gün teyzeme geçicez nasılsa, eşimde sağolsun kırmadı beni.
1 gece kaldık ama insan evine nasıl alışıyormuş anlamadan, bunu anladım vallahi...
Bam başka bir duygu vesselam...

ayyy maşallah rabbim nazarlardan korusun ne mutlusundur şimdi

ayyy maşallah rabbim nazarlardan korusun ne mutlusundur şimdi

Darısı başına canım benim

Annemler de kaldım canım hatta geçen hafta cuma ve cumartesi kaldım eşim memlekete gitmişti.. Onda önce de bir kere eşim ile kaldım yine eşim sağolsun ben çok zor alıştığım için kendisi teklif ediyor istersen gidelim kalalım diye
Ama insanın içi tuhaf oluyor gerçekten

Cuma akşamı için hazırlamış olduğum masa.
Misafirler gelmeden önceydi, pasta ve kendi yaptığım sütlü tatlı da vardı masa da.
Pastayı misafirlerim getirmişti, sütlü tatlıyı da ben yapmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…