Sen yaşıyo muydun
Hoş geldin
öldüm diye sevindin mi kızHortladım iştee nasılsın kadercim işler güçler çeyiz hazırlıkları falan tam gazdı ancak girdim nasılsınız seni bile özlemişim yaa
günaydınlar,hayırlı haftalar kızlarr
Evetsadece cips bile olsa benim mutluluk sebebim
Benim bi kuzenim var hep memnuniyetsizdir
Ne olursa olsun memnun olmuyo
Birşey istiyo başlıyo yarıda bırakıyo sıkılıyo sürekli
Sonra da nedne yapmadım diyo, yapsa hevesi geçiyo zaten
Yengem bu evlense kocayı da iki günde boşar diyo
Bize soruyo siz nasıl mutlu olursunuz mesela diyo
Ben bi paket cipsle bile olurum diyorum
Ablası ( öğrenciydi o zaman ) aylık sms paketi yapsam mutlu olurum diyordu
O da bize siz deli misiniz ya bunlarla mutlu olunur mu diyodu
öldüm diye sevindin mi kızHortladım iştee nasılsın kadercim işler güçler çeyiz hazırlıkları falan tam gazdı ancak girdim nasılsınız seni bile özlemişim yaa
oy oy canım benim iş güç ve çeyiz hazırlıkları derken ancak gelebildim...Bebiş var mı sovimEneeee... kız sen hayatta mısın???
Nerelerdesin, öldün mü kaldın mı??
Dedim bunu sevdiceği attı atının terkisine kaçırdı dağlara bayırlara...
Ümidi kesiyordum ben senden yani....
selam eylülcüm sanada hayırlı hafta sonları...günaydınlar,hayırlı haftalar kızlarr
UI oldun gümledin sandım
İyiyim şükür seni sormalı
Gerçi seni değil çevrendekileri sormalı, bi zeval getirmedin inşallah başlarına :26:
Hayatta küçük şeyler ile mutlu olmak bence en güzeli.
Bu dediğin gibi bir paket cips, bir sms paketi, bir dondurma bile olabilir...
Ne güzel ya....
Ben kocacım bana çocukmuşum gibi, kırılgan bir kristalmişim gibi davranınca çok mutlu oluyorum mesela.
"Ay ay kıyamam ben sana, yorulmuşmusun sen..." deyip sarılması pahabiçilemez...
Pazar günü de gezerken, bir çay bahçesine oturduk ist. üni. oralarda, bir bardak çay içtik acayip mutlu oldum...
Aza kanaat getirmeyen çoğu bulamaz diye boşuna dememiş atalarımız.
Az ile mutlu olunca, Rabbim bereketini de veriyor herşeyin bence...
Bence de öyle
Çoğu bulsa da kanaat etmiyo bizim ki
Belki de elde etmekten sıkıldı bilemiyorum
O da sevmiyo huyunu zaten
ben uslu kızım UI falan olmam banlanmam dabende işlerle boğuşup çeyize para yetiştirme derdinde kavrulup gidiyorum kader ya
eskilerin yine bir derlemesi vardır-kendimi tpiğin babaannesi gibi hissettim birden -
azı kanaat etmeyen çoğunu hiç bulamaz diye..mevzu nedir tam çakamadım ama aza kanaat edip hırstan
uzak duranlar her zaman için mutlu olmayı başarıyor zaten..
Sen harıl harıl daldın galiba işlere canım.
Bu kadar uzun süre yok olduğuna göre...
Neler yaptın anlat bakalım, nasıl gidiyor herşey??
Elifff hoşgeldin
Kaderr benim de bir kuzenim var aynı anlattığın gibi bazen boğasım geliyor kendisini
walla kuzu iş yerinde işim bayağı arttı bende çeyiz olayaına bayağı asıldım yatak odası takımı haricinde yatak işleri bitti birde uyku seti alacağım sadce.Mutfak olayındada küçük ev aletlerine bakıyorum martta alayım diye de bazen anneler gününü mü beklesemde diyorum belki indirime girer diye..evimin pencere kapı olayları bitmek üzere mutfak dolapları sipariş verilecek heyecanlı zmanlar yaşıyorum velhasıl..Kuzu ya ben süpürge için philips maratona karar verdim. Ütü philips azur blenderda Braun multiquick hamur ataçmanlı modeline nasıllar sence..Birde sovicim tefalden actifry aldım çeyize köhlemanında buharlı temizleyicisini bunlar hakkındaki fikirlerini bekliyorum tatlım
sağol canım benim nasılsın evlilik nasıl gidiyor..Mesajın için de teşekkür ederim kuzu
rica ederim canım uzun süredir aklımdasın özlettin kendini
Evlilik güzel gidiyor bazen alışma evresi bocalıyorum zorlanıyorum ama bu hafta annemle babam geldiler evlendiğimden beri ilk defa geldiler onların gelmesi bana çok moral oldu ve evime daha da sarıldığımı hissediyorum değişik bir duyguKendime güvenim arttı sanki
rica ederim canım uzun süredir aklımdasın özlettin kendini
Evlilik güzel gidiyor bazen alışma evresi bocalıyorum zorlanıyorum ama bu hafta annemle babam geldiler evlendiğimden beri ilk defa geldiler onların gelmesi bana çok moral oldu ve evime daha da sarıldığımı hissediyorum değişik bir duyguKendime güvenim arttı sanki
ayyy maşallah rabbim nazarlardan korusun ne mutlusundur şimdi
Bir kere de annene kalmaya gitmeni tavsiye ederim, ama hemen değil.
Şöyle bir 5-6 aylık olunca, çok tuhaf geliyor insana valla.
Ben geçende gittim, teyzeme de davetliydik, teyzem de anneme yakın oturuyor.
Dedim annemde kalalım, ertesi gün teyzeme geçicez nasılsa, eşimde sağolsun kırmadı beni.
1 gece kaldık ama insan evine nasıl alışıyormuş anlamadan, bunu anladım vallahi...
Bam başka bir duygu vesselam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?