Geyik Muhabbeti / Off-Topic

ayy ilk defa mı geliyor o zaman heyecanlısındır
kardeşin ne isteyecek bakalım .. çay menüsü de güzel yemek menüsü de insan aç olmayagörsün

ayy ilk defa mı geliyor o zaman heyecanlısındır
kardeşin ne isteyecek bakalım .. çay menüsü de güzel yemek menüsü de insan aç olmayagörsün

Evet ilk ondan 1 saattir kıpır kıpırım hatta eşim bu akşam annenlere gidelim kalalım yarın akşam döneriz demişti yok dedim evimi iki haftadır temizlemiyorum temizlik yapmam gerek dedim aklıma annemleri çağırmak geldi

Ben de açım ondan bunları yazarken çok iştahlı yazdım Kalın diye ısrar edeceğim eğer kalırlarsa akşam yemek hazırlarım sbaha zaten kahvaltıdan sonra giderler kalmazlarsa çay menüsü olur o da bana daha basit geliyor zaten

hadi bakalım inşallah bizde hiç yatıya kalmalı durumlar olmaz, uzak mı evleriniz

Ben pasta böreği tercih ederdim çok severim
Akşam üstü de yemek muhabbeti epey sakıncalı

Bizde de kalma olmuyo
Benim eşim garip, 40 yıllık evli gibi.. Başka yerde rahat edemem diyo..

Bazen de ;
Kayınvalidemler son katta oturuyo, gidip diyo ki burası çok sıcak ya burda durulur mu
Sanki geçen yıla kadar nerde duruyormuş

hadi bakalım inşallah bizde hiç yatıya kalmalı durumlar olmaz, uzak mı evleriniz

Özel arabanla gidersen yarım saat vesait ile gidersen de 1 buçuk saat falan hatta bazen geçiyor trafik durumuna göre 2 vesait zaten...Bizde de kalmalı durumlar olmaz normalde ama babam gece işe gidiyor annem ve kardeşim yalnz kalıyorlar o yüzden kalmalarını isterim ama abimler gelirlerse kalmazla zaten...

Biz gittiğimizde genelde kalırız o da annem çalışıyor sadece pazar günleri evde ben de temizliğine yardım ediyorum ya da o işteyken temizlik yapıyorum o yüzden eşim bir gün önceden götürüyor kendiside annemleri seviyor yanlarında rahat olduğu için gidiyoruz.

eğer senin, eşin ve ailen için bir sıkıntı teşkil etmiyorsa bence güzel bişey benim eşim rahat edemiyor hoş artık bende annemlerde rahat edemez oldum ille de yatağımı evimi arıyorum
amanda annesine yardım mı ediyormuş

hemen alışmış evinize demek ki

Bizim sokağın başından kalkan minibüsler, annemlerin sokağının başından geçiyor
Yarım saat sürüyor ortalama, o yönden şanslıyım
Kayınvalidemler de aynı güzergahta zaten, annemlere 3-4 durak kala.. Ama onların tam sokağından geçmiyor

Ben hatta artık şey düşünüyorum
Öyle bi hafta birine bi hafta diğerine gitmektense
Cumartesi 13:00 te çıkıp anneme gidelim diyorum işyerimiz o tarafa uzak, 14:30 da annemde oluruz
19:00 da kalksak kayınvalidemlere geçsek 23:00 kalkıp evimize gitsek

1 taşla iki kuş vururuz diyorum Diğer cumartesi kara geçeriz, arkadaşlarımızla takılırız gibisinden..

Evett hatta itiraf edeyim evlediniğimden beri kendi evimden çok annemlerin evini temizledim Çok şükür şimdilik iki taraf için de sıkıntı yok ama eşim rahat edemediğini söyler ise sağlıkla ilgili bir durum olmadığı sürece kalmam tabi ki..
Ben annemlere gittiğimde hala kendi yatağımda uyurum yorganım yastığım battaniyem hep aynı olduğu için rahat ediyorum...
Ama geçen hafta eşim köye gitti ben tek kaldım eşim olmayınca bir tuhaf hissettim kendimi..

Sonunda cuma oldu yaa bu hafta çok yoğun geçti bitti çok şükür

bencede çok mantıklı canım diğer cumartesi sizin olur biz haftasonu hiçbir aile ile geçirmiyoruz.. hafta içi gidiyoruz daha iyi oluyor bizim için

biz de bir taşla iki kuş vuruyoruz annemlerden ablasına geçiyoruz hatta ben annemlere gittiğimde abimler de geliyor 3 kuş falan vuruyorum. Yeğenlerimi özlediğim için her gittiğimde onları mutlaka görüyorum

bencede çok mantıklı canım diğer cumartesi sizin olur biz haftasonu hiçbir aile ile geçirmiyoruz.. hafta içi gidiyoruz daha iyi oluyor bizim için

Teşekkür ederim eşime de söyledim olur aslında dedi
Artık böyle yapacağız bakalım kısmetse
Ekstra bir durum çıkmadıkça

Bizim işyerinden 1,5 saat hatta trafikle 2 saat yol gitmemiz gerekiyor hafta içi gidersek annelerimize
Eşim trafikte çok stres olur, ben uyurum
O yüzden artık Cumartesiye kaydırdık ziyaretleri
O da iş çıkışı ama 13:00 çıkıyoruz ve cumartesi daha sakin herkes çalışmadığı için yollar

Pazar da bize kalıyor

Ben çıkıyorum kızlar İyi akşamlar Dilerim yarın sizin için kolay geçer kendinize iyi bakın Öpüyorum sizleri..

biz de bir taşla iki kuş vuruyoruz annemlerden ablasına geçiyoruz hatta ben annemlere gittiğimde abimler de geliyor 3 kuş falan vuruyorum. Yeğenlerimi özlediğim için her gittiğimde onları mutlaka görüyorum

Benim iki ablam da anneme çok yakın
Yeğenlerim zaten ablama küsünce anneme gelirler
Ben hepsini orda görürüm genel de

Bazen ayrıca ablama oturmaya gideriz tabi , çok hamarattır, bi mamalar yapar bi mamalar

haklısın canım. bizim trafik gibi bir sorunumuz yok ... annemlere evden arabayla 10 dakika kv'ye 5 dakika o yüzden bi akşamda 2 kapı bile yapıyoruz bazen

Günaydın kızlar
Cumartesileri izin isteyince, müdür 'pasta börek yaparsan pazartesi bekleriz ' diyordu
Ne zamandır aklımda

Temizlikçi abla da daha önce ıslak kurabiyeden yemişti, beğenmişti

Bende ıslak kurabiye yaptım bolca, az önce getirdim
Bakalım beğenecekler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…