Kadercik biz sana inanıyoruz sen masumsun
ayy ilk defa mı geliyor o zaman heyecanlısındır
kardeşin ne isteyecek bakalım .. çay menüsü de güzel yemek menüsü de insan aç olmayagörsün
Evet ilkondan 1 saattir kıpır kıpırım hatta eşim bu akşam annenlere gidelim kalalım yarın akşam döneriz demişti yok dedim evimi iki haftadır temizlemiyorum temizlik yapmam gerek dedim aklıma annemleri çağırmak geldi
Ben de açım ondan bunları yazarken çok iştahlı yazdımKalın diye ısrar edeceğim eğer kalırlarsa akşam yemek hazırlarım sbaha zaten kahvaltıdan sonra giderler kalmazlarsa çay menüsü olur o da bana daha basit geliyor zaten
hadi bakalım inşallahbizde hiç yatıya kalmalı durumlar olmaz, uzak mı evleriniz
Özel arabanla gidersen yarım saat vesait ile gidersen de 1 buçuk saat falan hatta bazen geçiyor trafik durumuna göre 2 vesait zaten...Bizde de kalmalı durumlar olmaz normalde ama babam gece işe gidiyor annem ve kardeşim yalnz kalıyorlar o yüzden kalmalarını isterim ama abimler gelirlerse kalmazla zaten...
Biz gittiğimizde genelde kalırız o da annem çalışıyor sadece pazar günleri evde ben de temizliğine yardım ediyorum ya da o işteyken temizlik yapıyorum o yüzden eşim bir gün önceden götürüyor kendiside annemleri seviyor yanlarında rahat olduğu için gidiyoruz.
Ben pasta böreği tercih ederdimçok severim
Akşam üstü de yemek muhabbeti epey sakıncalı
Bizde de kalma olmuyo
Benim eşim garip, 40 yıllık evli gibi.. Başka yerde rahat edemem diyo..
Bazen de ;
Kayınvalidemler son katta oturuyo, gidip diyo ki burası çok sıcak ya burda durulur mu
Sanki geçen yıla kadar nerde duruyormuş
hemen alışmış evinize demek ki
eğer senin, eşin ve ailen için bir sıkıntı teşkil etmiyorsa bence güzel bişeybenim eşim rahat edemiyor hoş artık bende annemlerde rahat edemez oldum ille de yatağımı evimi arıyorum
amanda annesine yardım mı ediyormuş
Bizim sokağın başından kalkan minibüsler, annemlerin sokağının başından geçiyor
Yarım saat sürüyor ortalama, o yönden şanslıyım
Kayınvalidemler de aynı güzergahta zaten, annemlere 3-4 durak kala.. Ama onların tam sokağından geçmiyor
Ben hatta artık şey düşünüyorum
Öyle bi hafta birine bi hafta diğerine gitmektense
Cumartesi 13:00 te çıkıp anneme gidelim diyorum işyerimiz o tarafa uzak, 14:30 da annemde oluruz
19:00 da kalksak kayınvalidemlere geçsek 23:00 kalkıp evimize gitsek
1 taşla iki kuş vururuz diyorumDiğer cumartesi kara geçeriz, arkadaşlarımızla takılırız gibisinden..
Bizim sokağın başından kalkan minibüsler, annemlerin sokağının başından geçiyor
Yarım saat sürüyor ortalama, o yönden şanslıyım
Kayınvalidemler de aynı güzergahta zaten, annemlere 3-4 durak kala.. Ama onların tam sokağından geçmiyor
Ben hatta artık şey düşünüyorum
Öyle bi hafta birine bi hafta diğerine gitmektense
Cumartesi 13:00 te çıkıp anneme gidelim diyorum işyerimiz o tarafa uzak, 14:30 da annemde oluruz
19:00 da kalksak kayınvalidemlere geçsek 23:00 kalkıp evimize gitsek
1 taşla iki kuş vururuz diyorumDiğer cumartesi kara geçeriz, arkadaşlarımızla takılırız gibisinden..
bencede çok mantıklı canımdiğer cumartesi sizin olur biz haftasonu hiçbir aile ile geçirmiyoruz.. hafta içi gidiyoruz daha iyi oluyor bizim için
biz de bir taşla iki kuş vuruyoruz annemlerden ablasına geçiyoruz hatta ben annemlere gittiğimde abimler de geliyor 3 kuş falan vuruyorum. Yeğenlerimi özlediğim için her gittiğimde onları mutlaka görüyorum
Teşekkür ederimeşime de söyledim olur aslında dedi
Artık böyle yapacağız bakalım kısmetse
Ekstra bir durum çıkmadıkça
Bizim işyerinden 1,5 saat hatta trafikle 2 saat yol gitmemiz gerekiyor hafta içi gidersek annelerimize
Eşim trafikte çok stres olur, ben uyurum
O yüzden artık Cumartesiye kaydırdık ziyaretleri
O da iş çıkışı ama 13:00 çıkıyoruz ve cumartesi daha sakin herkes çalışmadığı için yollar
Pazar da bize kalıyor
haklısın canım. bizim trafik gibi bir sorunumuz yok ... annemlere evden arabayla 10 dakika kv'ye 5 dakika o yüzden bi akşamda 2 kapı bile yapıyoruz bazen
fark ettimben idare ederim sen nasılsıntabiki gel ama öyle her zaman aktif değilizdir baştan söyleyelim
pasifsizniz sürekli ebn aktifim sizde aktif oldukça konuşuruzKabul ederiz tabiki ama İlkay'ın da dediği gibi her zaman aktif değiliz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?