Geyik Muhabbeti / Off-Topic

günaydın arkadaşlar
muhasebeciler alışveriş yaparken çok fazla hesap kitap yapar mı, aa bu pahalı şurda şu fiyata görmüştüm ordan alayım gibi :44:

Yandık o zaman Bircan

Kriz genelde yapar.. Tabi birazda yapıya bağlı.. Ben çok dolaşmayı sevmem, çok uçuk gelmediyse alır çıkarım..
Eşim de muhasebeci ama detaycı biri ve her yeri gezer en son karar verir

Günaydın herkese kızlar... Hayırlı bir gün diliyorum herkese...
günaydın arkadaşlar
muhasebeciler alışveriş yaparken çok fazla hesap kitap yapar mı, aa bu pahalı şurda şu fiyata görmüştüm ordan alayım gibi :44:
Eşim muhasebeci ya oradan biliyorum, yapar canım.
Eğer daha uyguna bulabilecekse sadece "şurda şu fiyatı gördüm" değil, şunun daha ucuzu vardı, bi de nasıl indirim sağlayabiliriz daha da, onu bile hesab ediyor bazen... Ama benim işime geliyor bir yandan, ne gerek var 40 TL olan birşeyi 20 TL'ye alabileceksem, yapsın zaten o araştırmayı da, o indirim takibini de... Dimi yani... Kalan 20 TL ile bakımıma harcama yaparım veya bir eksiğimi kapatırım...

Bende cimriyimdir biraz o konularda... Amaaannn ne kadarsa ne kadar, lazım zaten alalım gitsin demem.
Bende en az eşim kadar araştırırım.
Bir tek yiyecek, içecek gibi şeylerde kesinlikle bakmayız, pahalıysa pahalı alırız yani.
Ama diğer sair masraflarda, eşya vs. gibi şeylerde en uygun ne ise onu almaya çalışırız...

günaydın arkadaşlar

Canım bu fazla hesap kitap muhasebecilere has bir şey değil tabi ben de öyleyimdir Akşam eve giderken marketlerden broşür alıyorum hangisinde ne uygun ise o markete gidip alıyorum Yada diğer eşyalar için de geçerli genelde bir yere girip alıp çıkmam çok nadir olur

Yani harcamalara dikkat etmekte fayda var, sonrası bize yarar.
Ben öyle düşünüyorum...

ben de öyle düşünüyorum, ama bazen kafama göre harcama yapıyorum.
daha demin çok mutlu oldum mesela. bitkisel yağlarımı aldığım siteyle aynı markalı ürünleri önceden aldığım siteyi karşılaştırdım, 45 lira kar yapmışım pek bir sevindirik oldum. hem cebine hem moraline kar yapıyor

Ya bazen bende onu yapıyorum, yapmıyor değiliz.
Mesela benim kullandığım bir krem var, göğüslerim için, 75 TL.
Gözüm kapalı veriyorum, halbuki pahalı birşey bana göre, ama tek lüksüm o sanırım...

Kitap almam lazım kayınvalideme, kendime de kitap bakıcam o yüzden savsakladım biraz sanki.
Bugün bari sipariş vereyim de gelsin cuma ya kadar...
Ama onu da internetten almak istiyorum, çünkü kitapçılarda 12 TL olan kitap internette 8,50 TL.
Niye o farkı vereyim ki şimdi... daha uygunu varken...

Ama misal bir tane şarzlı süpürge alıcaz eve, daha bakamadık diye almadık.
Fırsatımız olmadı, gidip gezmeye.
Onu pat diye almak istemiyorum, çünkü fiyatları çok oynuyor eminim uygun birşey bulacağım kısmetse...
Bu tarz şeylerde daha bir düşünüyorum ve bekliyorum, sonuçta uzun soluklu kullanım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…