Bam telinden girdim galibaolsun canım bugünümüze şükür anne babalarımızın eksikleri hatalarıda olsa onlar bizim ailemiz. Ve her aileye Allah hayırlı evlat nasip etsin ve kız çocuğu nasip etsin, erkekler bizim kadar duyarlı değiller çünkü. Helal olsun sanada canım, sağlıklı olalım işimiz olsunda ailemizi taşıyan biz olalım. Bak mükafatını iyi bir eş ile almışsın.
Rabbim mutluluğunu işini sağlığını daim etsin.
söylemeden geçemeyceğim, hiç birşey dışardan görüldüğü gibi değil, ve çok kardeş olsanda sorumsuz kardeşler olunca tek çocuk gibi sırtlamak zorunda kalıyorsun bazı yükleri.
aminnn kızlar illaki allahın adaletinden şüphe olunmaz biz hiç bir zaman arkasını düşünmeden iyilikler yapıyoruz..Karşılığını görmesek bile ailemize bize bu terbiyeyi edebi veren büyüyüp yetiştiren iki mimara borcumuz değil parayla hiç bir şekil bitmezz...
Amin canım çok haklısın...
Yeri geldi beni kendi ailemde çok üzdü, aşırı yıpratıldığım durumlar oldu.
Hatta bununla ilgili konu bile açmışlığım var...
Fakat dediğin gibi, onların emeği parayla değil hiç birşey ile ödenmez.
Allah bizleri hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah ve hayırlı evlatlar nasib etsin...
Memnun oldum , bende 1987 liyim 15 aylık evliyim yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum
Bende bende
2011 Kasım gelinimiisn ? bende Ekim :) 85 liyim:)
Haklısın canım, gerçekten öyle... Ben eşimden yana çok şanslıyım.
Anlayışlı, duyarlı ve gerekirse anneme benden daha çok sahip çıkacak birisi.
Çünkü kendi ailesine de çok düşkün...
Ben tek evladım, eşim 2 erkek kardeşler.
Fakat eşim daha ailesine yardımcı ve destektir, benim gibi aynı süreçlerden geçmiş.
Emekli etme durumu yok, fakat devamlı ailesi için krediler çekmiş ödemiş.
Bir kaçına bende şahit oldum. Fakat abisi mesela daha sorumsuz ve umursamaz.
Zaten abisinin bu sorumsuzlukları yüzünden çokçası krediler çekmek zorunda kalmış.
Dediğin çok doğru. Bir elin beş parmağı bir olmadığı gibi, kardeşlerde bir olmuyor işte.
Ben hep bir kardeşim olsun, benim desteğim olsun diye istemişimdir.
Allah nasib etmemiş, ama bunda da bir hayır vardır elbet diyorum.
Kızlar ya regl oldum o kadar ağrım var ki kafayı yicem birazdan aksilik en yoğun günüm ama hiç bir şey yapamıyorum((
Kızlar ya regl oldum o kadar ağrım var ki kafayı yicem birazdan aksilik en yoğun günüm ama hiç bir şey yapamıyorum((
Arkadaşım bugün baba oldu, akşama hastaneye gideceğiz bebek görmeye...
battaniye ördüğün bebiş mi geldi dünyaya yoksa
Evet canım aynen öyle, çok merak ediyorum yaaa...
Sağlıklıymış hamd olsun, çok sevdiğim de bir arkadaşım, onun adına ben bile çok heyecanlandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?