- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.961
aynen öyle bal yorgunluktan dolayıHoş geldin. Nasılsın ? Uzun zamandır görüşmüyoruz …
Kurutmalık patlıcan doğruyorum kim yardım edecek?aynen öyle bal yorgunluktan dolayı
Sen gideli neler oldu neler. Dğn doğuma girdi muhtelifevhamlı hatun. Sağlıkla doğmuştur inşallahbir hafta gittim 200 sayfa yazmışsınız :)
Sen gideli neler oldu neler. Dğn doğuma girdi muhtelifevhamlı hatun. Sağlıkla doğmuştur inşallah
Sen gideli neler oldu neler. Dğn doğuma girdi muhtelifevhamlı hatun. Sağlıkla doğmuştur inşallah
Konu açmıştım korkularımla ilgili
Çok şükür sağlıkla geldi
Sağolun kızlar
Ayyyy çok mutlu oldummmmmKonu açmıştım korkularımla ilgili
Çok şükür sağlıkla geldi
Sağolun kızlar
ben yapayımKurutmalık patlıcan doğruyorum kim yardım edecek?
Bir taraftan da reçelleri kaynatıyorum. Karınca gibiyim kışın rahat etmek lazımmmben yapayım
Kıyamam . Çok iyi anlıyorum bizdede durumlar aynı :/aynen öyle bal yorgunluktan dolayı
Ay ne güzel , Allah analı babalı büyütsün insallahKonu açmıştım korkularımla ilgili
Çok şükür sağlıkla geldi
Sağolun kızlar
amanınnBenim oglusumda az önce erkek arkadaşımın annesinin bu kadar zamanda neden ölmediğini sordu
Benim cocuk ufak erkek arkadaşım sakallari beyazmis diye annesinin ölmüş olması gerektigini düşünüyormus neden olmemisamanınn
nasıl bi kadın gamsız tasasız mı
şey de diyecektim eğer gamsız tasasız bi kadın olsaydıBenim cocuk ufak erkek arkadaşım sakallari beyazmis diye annesinin ölmüş olması gerektigini düşünüyormus neden olmemis
Kadın duymasın. YolarrBenim oglusumda az önce erkek arkadaşımın annesinin bu kadar zamanda neden ölmediğini sordu
Kesin yolar kesin ama biz cooook güldük babaninda saci beyaz diyoruz babamin saci yok ki diyorKadın duymasın. Yolarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?