- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.081
benımkı cok hassas yaa herseyden nem kapıyor2 çekiştirir giydiririm zaten maske altında kim tanıyor çocuğuuu
benimki de öyle her suyu ayrı bardaktan içer.cinstirbenımkı cok hassas yaa herseyden nem kapıyor
aynen öyle evden krese ayrı kıyafet bıde arabada degıstırıyoruz. krese gıdıyor. bıde ordan degısıyor. kresten alırken eve dus alınıyor degısıyor terlıyor degısıyor döngü boyle devambenimki de öyle her suyu ayrı bardaktan içer.cinstir
arabada neden değişiyorsunuz?aynen öyle evden krese ayrı kıyafet bıde arabada degıstırıyoruz. krese gıdıyor. bıde ordan degısıyor. kresten alırken eve dus alınıyor degısıyor terlıyor degısıyor döngü boyle devam
terlıyor beyfendı bronşit baslangıcı mız var azıcık terlese 1hafta öksürüyor yatıyorarabada neden değişiyorsunuz?
Aaa ne zaman doğurdu?
Pazar günü sürprizi olduAaa ne zaman doğurdu?
Yaa canimAlışıyoruz birbirimize
Pazar günü sürprizi oldu
Heeeey kacaklar neredesinizgeyik ordinaryus profesörleri burada
buradayızzzz.havuz nasıldııı?Heeeey kacaklar neredesiniz
Guzeldiburadayızzzz.havuz nasıldııı?
ben de makineye bulaşık dizerken suya değdim işte naparsınnGuzeldisenin içinde yüzdüm makarnayla
Sen benim yerime gezdin mi bakayim.ben de makineye bulaşık dizerken suya değdim işte naparsınn
yok eşim yorgunum dedi.kızla 15 dakika arabayla dolaşıp eve döndük ha bir de markete gittikSen benim yerime gezdin mi bakayim.
Erkek iyiyüz çok şükürYaa canimhayırlı uğurlu olsun cok sevindim sag salim kurtulmussun
Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin
Bebis nasil? Kiz oğlan?ayyy op kokla minişi
kızlar koşunnnn kızıma yeni bir damat adayı daha doğduuu.hadibea pina havalanıyordunuz oğlumuz var diye.bakınnn daha genci daha yakışıklısı geldi hıhhhhhErkek iyiyüz çok şükür
Çok teşekkür ederim canım benim ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?