geyik ordinaryus profesörleri burada

istediğimde bir çok şeyi halledebiliyorum kendi kendime ,özgüvenim de var aslında sadece bu dönem çok kötü
kendine çok dikkat etsen bile ne geleceği hiç belli olmuyor maalesef

kyk çıkıyor ama ödemeli çıkıyor
benim bi akrabam 4 sene okudu kyk yurdunda kaldı
4 sene sonunda 30 bin lira borçla ayrıldı bi de faizli diye biliyorum
iş te bulamadı nasıl ödeyecek

Ben bu sene pek birsey yapmiycam rahatim

ee doktor olacaksın ya ödersin.bu arada tanıdığım herkes aldı ödediler de.zaten kim se boğazına yapışmıyor öde diye.devlet kaç kere yapılandırdı hak tanıdı

Hepimiz aldik hepimiz geri ödedik okul bittikten sonra 2 sene sure taniyor, yine ödemediğinde yapilandiriliyor. 30 bin normal degil mi sence 650 alıyorsan 31200 yapar 4 senede sadece aldigin suanin parasıyla.

Hepimiz aldik hepimiz geri ödedik okul bittikten sonra 2 sene sure taniyor, yine ödemediğinde yapilandiriliyor. 30 bin normal degil mi sence 650 alıyorsan 31200 yapar 4 senede sadece aldigin suanin parasıyla.
normal aslında ama yine de diyor insan

yok neden kırılıyım
seneye olmazsa da nasip derim ama elimden geleni yapıcam
ankarayı dereceli fen lisesi okuyan vb.gibi öğrenciler kazanabiliyor sadece.puanları çok çok yüksek.ben kızım için kazanır diyemiyorum paralı da okuyabilir ihtimalini bile düşünüyorumm yüzde elli burslu.ya da şehir dışını yazacak gidecek.nasip işi değil bu işler.tıp dışında bölüm yaz madem illa Ankara olacak

ama dereceli efn liselerinden bile mezuna kalanlar oluyor
bi tanıdığım doktor çapa mezunuydu meslek lisesinden 2.senesinde kazanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…