- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.041
istediğimde bir çok şeyi halledebiliyorum kendi kendime ,özgüvenim de var aslında sadece bu dönem çok kötüBu sekilde yaklaşırsan sen nasil özgüven sahibi olucaksin. Ben sehirdisinda okudum. Nerde olursam olayım herseyimi tek başıma hallederim. Kendine dikkat ettikten sonra hicbirsey olmaz. Kyk nin çıkmadığı kisi yokki coooook nadir
niye taşınıyorsun?Allah yardımcın olsun bende baslamam lazım ama tasınmamda lazım offf
kyk çıkıyor ama ödemeli çıkıyorBu sekilde yaklaşırsan sen nasil özgüven sahibi olucaksin. Ben sehirdisinda okudum. Nerde olursam olayım herseyimi tek başıma hallederim. Kendine dikkat ettikten sonra hicbirsey olmaz. Kyk nin çıkmadığı kisi yokki coooook nadir
Ben bu sene pek birsey yapmiycam rahatimdereotu nane de kurutuyorum.meyve suları da hazır kışa.domates ucuzlasa domates çorbalıklarımı da yapacağım 25 kavanoz.daha çok işim var çokk.fasulye bamya daha almam lazım barbunyası varr biberi var buzluğa domates doğranıp atılacakk.fasulye kurutulacak .menemen i var patlıcan közlenecek buzluğa.ajvar sosu yapılacak kahvaltıya.
ee doktor olacaksın ya ödersin.bu arada tanıdığım herkes aldı ödediler de.zaten kim se boğazına yapışmıyor öde diye.devlet kaç kere yapılandırdı hak tanıdıkyk çıkıyor ama ödemeli çıkıyor
benim bi akrabam 4 sene okudu kyk yurdunda kaldı
4 sene sonunda 30 bin lira borçla ayrıldı bi de faizli diye biliyorum
iş te bulamadı nasıl ödeyecek
sen yeni gelin sayılırsın keyfine bakkkBen bu sene pek birsey yapmiycam rahatim
Canim basina birsey gelicekse Ankarada da gelir, baska yerdedeistediğimde bir çok şeyi halledebiliyorum kendi kendime ,özgüvenim de var aslında sadece bu dönem çok kötü
kendine çok dikkat etsen bile ne geleceği hiç belli olmuyor maalesef
yok ben yine de şehir dışı düşünmüyorumee doktor olacaksın ya ödersin.bu arada tanıdığım herkes aldı ödediler de.zaten kim se boğazına yapışmıyor öde diye.devlet kaç kere yapılandırdı hak tanıdı
biliyorum ama yine de düşünmüyorumCanim basina birsey gelicekse Ankarada da gelir, baska yerdede
kırılma ama bu sene bu fırsatta Ankara ve çevre illerini kazanamadıysan seneye hiç mümkün olmaz.paralı başkent tıp bile ilk 14 binde öğrenci almıştıyok ben yine de şehir dışı düşünmüyorum
Hepimiz aldik hepimiz geri ödedik okul bittikten sonra 2 sene sure taniyor, yine ödemediğinde yapilandiriliyor. 30 bin normal degil mi sence 650 alıyorsan 31200 yapar 4 senede sadece aldigin suanin parasıyla.kyk çıkıyor ama ödemeli çıkıyor
benim bi akrabam 4 sene okudu kyk yurdunda kaldı
4 sene sonunda 30 bin lira borçla ayrıldı bi de faizli diye biliyorum
iş te bulamadı nasıl ödeyecek
yok neden kırılıyımkırılma ama bu sene bu fırsatta Ankara ve çevre illerini kazanamadıysan seneye hiç mümkün olmaz.paralı başkent tıp bile ilk 14 binde öğrenci almıştı
Maddi sıkıntı haricinde başka bir sorun falan mi var, söylemek istemedigin. Ailen istemez, sevdigin vardir o istemez vs vsyok ben yine de şehir dışı düşünmüyorum
normal aslında ama yine de diyor insanHepimiz aldik hepimiz geri ödedik okul bittikten sonra 2 sene sure taniyor, yine ödemediğinde yapilandiriliyor. 30 bin normal degil mi sence 650 alıyorsan 31200 yapar 4 senede sadece aldigin suanin parasıyla.
sevdiğim yok olsa da karışamaz nerede okuyacağıma biraz da ailesel nedenler diyeyimMaddi sıkıntı haricinde başka bir sorun falan mi var, söylemek istemedigin. Ailen istemez, sevdigin vardir o istemez vs vs
ankarayı dereceli fen lisesi okuyan vb.gibi öğrenciler kazanabiliyor sadece.puanları çok çok yüksek.ben kızım için kazanır diyemiyorum paralı da okuyabilir ihtimalini bile düşünüyorumm yüzde elli burslu.ya da şehir dışını yazacak gidecek.nasip işi değil bu işler.tıp dışında bölüm yaz madem illa Ankara olacakyok neden kırılıyım
seneye olmazsa da nasip derim ama elimden geleni yapıcam
ama dereceli efn liselerinden bile mezuna kalanlar oluyorankarayı dereceli fen lisesi okuyan vb.gibi öğrenciler kazanabiliyor sadece.puanları çok çok yüksek.ben kızım için kazanır diyemiyorum paralı da okuyabilir ihtimalini bile düşünüyorumm yüzde elli burslu.ya da şehir dışını yazacak gidecek.nasip işi değil bu işler.tıp dışında bölüm yaz madem illa Ankara olacak
Meslek lisesinden turkiyede derece yapmadan asla tip kazanamaz Ankara asla kazanamaz. Oyle bir ihtimal bile yokama dereceli efn liselerinden bile mezuna kalanlar oluyor
bi tanıdığım doktor çapa mezunuydu meslek lisesinden 2.senesinde kazanmıştı
Pardon capa yazmışsın bu imkansız canim. Yanlis bilgiye sahipsinama dereceli efn liselerinden bile mezuna kalanlar oluyor
bi tanıdığım doktor çapa mezunuydu meslek lisesinden 2.senesinde kazanmıştı
kadın bana öyle dediMeslek lisesinden turkiyede derece yapmadan asla tip kazanamaz Ankara asla kazanamaz. Oyle bir ihtimal bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?