- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.735
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.061
o eski yıllarda kaldıı.eşimde meslek lisesi mezunu.dereceli elektronik mühendisliği kazanıp okudu.Ama son yıllarda herkes okumak istiyor herkes bilinçli yarışş kıyasıya.bırakmazlar o okulları o yüzden .hem kursa hem özel derse gidiyor öğrencilerama dereceli efn liselerinden bile mezuna kalanlar oluyor
bi tanıdığım doktor çapa mezunuydu meslek lisesinden 2.senesinde kazanmıştı
Yalan canim üzgünüm. Benim arkadaşım meslek lisesi cikisliydi turkiyede ilk 320. Kisi falandi. Benimle ayni uni de 2. Ogretim makina mühendisliğini kazanabildi. Oyle İstanbul İzmir Ankara falan degilkadın bana öyle dedi
ben ankarada iyi kabul ettikleri bi liseden mezun oldum hatta özelde söyleyebilirmo eski yıllarda kaldıı.eşimde meslek lisesi mezunu.dereceli elektronik mühendisliği kazanıp okudu.Ama son yıllarda herkes okumak istiyor herkes bilinçli yarışş kıyasıya.bırakmazlar o okulları o yüzden .hem kursa hem özel derse gidiyor öğrenciler
Canim sadece neden böyle yaptığını anlamaya çalışıyoruz, Allah korusun bir aksilik yaşanır, bir daha bu puanı alamayabilirsin. Pisman olmak var sonunda. Benim bir arkadaşım istanbulda tip istiyordu. İlkinde saglam puan aldı İstanbul tutmadı diye tercih yapmadı, sonraki sene sehir dışındada tip tutturamadı. Sanirim lise mezunu olarak kalmış kendisiben ankarada iyi kabul ettikleri bi liseden mezun oldum hatta özelde söyleyebilirm
dershaneye vs de gitmedim elimden bu geldi
mezuna kalmak kumar gibi bir şey biliyorum alamayabilirm ama yine de kalıcamCanim sadece neden böyle yaptığını anlamaya çalışıyoruz, Allah korusun bir aksilik yaşanır, bir daha bu puanı alamayabilirsin. Pisman olmak var sonunda. Benim bir arkadaşım istanbulda tip istiyordu. İlkinde saglam puan aldı İstanbul tutmadı diye tercih yapmadı, sonraki sene sehir dışındada tip tutturamadı. Sanirim lise mezunu olarak kalmış kendisi
Sen bilirsin canım ins pişman olmazsinmezuna kalmak kumar gibi bir şey biliyorum alamayabilirm ama yine de kalıcam
inşallahSen bilirsin canım ins pişman olmazsin
adıyaman tıp ta gayet güvenli.annem kadın başına hem de 79 80 li en karışık yıllarda küçücük kasabalarda öğretmenlik yaptı tek başına.hala kızım batman da öğretmenlik yaptı bekarken terör zamanı.hiç birine de bir şey olmadı.benim tek çocuğum var kazansın adıyaman tıp ı yeminle gönderirim.hayat çok zor.10 binle bile büyük şehirde geçinilmiyor.mezuna kalmak kumar gibi bir şey biliyorum alamayabilirm ama yine de kalıcam
çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için biliyorum iyiliğimi istiyorsunuz ama dediğim gibi biraz da ailesel nedenler varadıyaman tıp ta gayet güvenli.annem kadın başına hem de 79 80 li en karışık yıllarda küçücük kasabalarda öğretmenlik yaptı tek başına.hala kızım batman da öğretmenlik yaptı bekarken terör zamanı.hiç birine de bir şey olmadı.benim tek çocuğum var kazansın adıyaman tıp ı yeminle gönderirim.hayat çok zor.10 binle bile büyük şehirde geçinilmiyor.
tmm.sadece ne zaman yardım istersen ederiz bilesin.bizler üniversite deneyimi sahibi olduğumuzdan yazdık sana sadeceçok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için biliyorum iyiliğimi istiyorsunuz ama dediğim gibi biraz da ailesel nedenler var
çok teşekkür ederim biliyorum yardım edeceğinizitmm.sadece ne zaman yardım istersen ederiz bilesin.bizler üniversite deneyimi sahibi olduğumuzdan yazdık sana sadece
guvenlık sorunu varniye taşınıyorsun?
o zaman haklısınnn.yoksa pandemi de virüs kaparsın ertele diyecektimguvenlık sorunu var
Aslında daha 3ay var sözlesmeme ama bulundugum sehırde ev yok olanlarda uçmuşo zaman haklısınnn.yoksa pandemi de virüs kaparsın ertele diyecektim
burada öyle 3800 4000 den başladılar.taşınmaktan vezgeçtim bu sene.Aslında daha 3ay var sözlesmeme ama bulundugum sehırde ev yok olanlarda uçmuş
ooo burda 2bın 2500 olmuş yaburada öyle 3800 4000 den başladılar.taşınmaktan vezgeçtim bu sene.
ben de dağ gibi birikti kızın ama ütüleyecek kadın yohhhhhhbu ütü neden bıtmıyor hassas cocugu olanlar benım gıbı mı acaba
benım bıttı suanben de dağ gibi birikti kızın ama ütüleyecek kadın yohhhhhh
2 çekiştirir giydiririm zaten maske altında kim tanıyor çocuğuuubenım bıttı suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?