- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.481
engelledım sapıgı Rabbım bu ne zıhnıyetEngelle direk boşver...
Burda bilmiş coooook sen gayet sakin kalmışsın bi bakayim diye girdim de ben dalacaktim simdi. Bildigi her halt yanlis yorum yapmış birdeSoru soran bir üyeye yardımcı olmak istemiştim sadece
Kkdaki en büyük eksik engelle butonuBurda bilmiş coooook sen gayet sakin kalmışsın bi bakayim diye girdim de ben dalacaktim simdi. Bildigi her halt yanlis yorum yapmış birde
olay ne?Burda bilmiş coooook sen gayet sakin kalmışsın bi bakayim diye girdim de ben dalacaktim simdi. Bildigi her halt yanlis yorum yapmış birde
bazen gerçek dertler oluyor.yardımcı olmaya rahatlatmaya çalışıyorum konu sahibini.ama akıllara zarar konularda bend e dalgamı geçiyorumm yalan yokkbdv konular benı benden alıyor
hamilelik bölümündeki sürtünmeyle ilişki yaşadım üstüne 5 kere regl oldum hamile miyimli konular bence daha iyi.bazen gerçek dertler oluyor.yardımcı olmaya rahatlatmaya çalışıyorum konu sahibini.ama akıllara zarar konularda bend e dalgamı geçiyorumm yalan yokk
Kulak yeterli
bend e virüsle ilgili şeyleri bilgileri yanii yakınım olan bu işin prof undan öğrenip yazıyorum.olur mu öyle şey diye karşı çıkıyor google doktorlarıBarodan avukat istemesiyle ilgili yorum yapmış bir kisi cikismis resmen bildikleri yanlis gibi
kulak resmi atmış olamazsın.yırtık donu tercih ederimKulak yeterli
Profilimde fotokulak resmi atmış olamazsın.yırtık donu tercih ederim
gördümmmm.diğer dünür adaylarını hemen eliyorummm.favorim senin oğlannn tü tü tüü maşallahhhhProfilimde foto
Oy maşallah çok tatliProfilimde foto
Teşekkür ederimOy maşallah çok tatli
Kerttik biz oğlanı. Rezervasyon yaptılargördümmmm.diğer dünür adaylarını hemen eliyorummm.favorim senin oğlannn tü tü tüü maşallahhhh
Aaaa ben simdi tanıdım ufakligi sen bizim yan komsu Kezban degil misinProfilimde foto
kız yanımdaydı gördü söyledim bak sana uygun dedim.dedi ki yeminle:filmlerde hep oğlan kızdan büyük oluyor bu çocuk küçük olmaz dediiiKerttik biz oğlanı. Rezervasyon yaptılar
Kızın aklına sokma şöyle şeyler... O okuyacak gezip dolaşacakkız yanımdaydı gördü söyledim bak sana uygun dedim.dedi ki yeminle:filmlerde hep oğlan kızdan büyük oluyor bu çocuk küçük olmaz dediii
Tanıyamazsın ki çocuk dışarı çıkmıyorAaaa ben simdi tanıdım ufakligi sen bizim yan komsu Kezban degil misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?