- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.521
Tüh ifşa oldum. Hesap ayarları/ üyeliğimi iptal etYok yok kezbansin sen zaten balkonda görüyorum senin oglunu hep bakıyordum ne tatlı çocuk bu diye
Allah bir yastikta kocatsın, sonsuza kadar mutlu yaşasınlar
Kırmızı ceket, ekru bluz, siyah pantül.Oooo görümcelique. Hayırlı olsun canım. Ne giyeceksin
Yok kezban diye Akrabayı Bırak tanıdığım bile yokIsim mi tuttu gittin ben Kezban falan tanımıyorum sadece oğlunun adi Kaan
Gitti bu kızlar
Kaan tuttu mu bariYok kezban diye Akrabayı Bırak tanıdığım bile yok
Ben senin oğlandan bir legolas vaybı aldım maşallahTüh ifşa oldum. Hesap ayarları/ üyeliğimi iptal et
harika kombin ama ceket çıkar orda.hava çok sıcak.aklıma gelinle itişip gelinliğe benzer elbise giyen üye geldi gece gece.Sağol cınım.
Kırmızı ceket, ekru bluz, siyah pantül.
Yok yok mikrofon eklesinler parmakciklarim yoruldu daaaaaParası neyse vericem titreşimli olsun beğenmedim butonu
Yok yok mikrofon eklesinler parmakciklarim yoruldu daaaaa
Ses kaydi istiyorum yönetimdenMune ( biz seni bi ikna odasina alalim diyip kapi disari ediyorlarmis bide )
O zaman ben utanırım yapmaYok yok mikrofon eklesinler parmakciklarim yoruldu daaaaa
Ses kaydi istiyorum yönetimdenMune ( biz seni bi ikna odasina alalim diyip kapi disari ediyorlarmis bide )
ne kadar tatlı yakışıklı bi çocukTüh ifşa oldum. Hesap ayarları/ üyeliğimi iptal et
ses kontrol 1 2 ses kontrollllO zaman ben utanırım yapmabu kadar rahat atıp tutamam
Çizgimi bozmamO zaman ben utanırım yapmabu kadar rahat atıp tutamam
Ahahahah o kim beharika kombin ama ceket çıkar orda.hava çok sıcak.aklıma gelinle itişip gelinliğe benzer elbise giyen üye geldi gece gece.
Korkunun ecele faydası yok 2022 de mikrofon ekliyormuş yönetim kurulu karari ileO zaman ben utanırım yapmabu kadar rahat atıp tutamam
Terbiyelileri mikrofon eşliğinde terbiyesizleri klavye eşliğinde yaparimKorkunun ecele faydası yok 2022 de mikrofon ekliyormuş yönetim kurulu karari ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?