- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.751
- 448
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.541
Isyaaan başlatan olarak bu durumda halim nice olur?Sesli mesaj atma özelliği gelsin hakikaten
hacı sen başka şehre mi gelin gitsen.biz 2 deli bir araya gelirsek Ankara karışır ayollTerbiyelileri mikrofon eşliğinde terbiyesizleri klavye eşliğinde yaparim
Allah iyiligini versin emi pina altıma işedim galibaTerbiyelileri mikrofon eşliğinde terbiyesizleri klavye eşliğinde yaparim
muneee koşş darbe varrrrrrIsyaaan başlatan olarak bu durumda halim nice olur?
Sabahları borazan sesimle sana günaydın caaanim atarim. Yeter dersin yeter kapatın bu ozelligiIsyaaan başlatan olarak bu durumda halim nice olur?
BilmiyorumIsyaaan başlatan olarak bu durumda halim nice olur?
Etiket yapamadigindan yırttım an itibariylemuneee koşş darbe varrrrrr
Olmaz kocis adayımı birakmam her ay 1 gününü çalarım.hacı sen başka şehre mi gelin gitsen.biz 2 deli bir araya gelirsek Ankara karışır ayoll
benim kulübüme gelinn.En öz en hakiki kadınlar kulübüBilmiyorum
Ay ona biz karar versek pinam.Sabahları borazan sesimle sana günaydın caaanim atarim. Yeter dersin yeter kapatın bu ozelligi
Abooooo özhakikikadinlarkulubunoktacombenim kulübüme gelinn.En öz en hakiki kadınlar kulübü
Olar canim, her gun hasta mi oldun diye sorma bene olur mu, cok üzülürüm sonraAy ona biz karar versek pinam.
ya da avratlar kulübü olabilirAbooooo özhakikikadinlarkulubunoktacom
valla harika oldu.orda 2 şey yazsak konu dışı diye banlanıyorduk ya da beğenmedimleri topluyordukkkkCeycey iyi ki actin kiz burayi valla bdv de kafam utuleniyordu daaa
Canim sen onu avratlar ve kendini avrat sananlar yap nasil olsa hep erkek sizacakya da avratlar kulübü olabilir
Sormam Pinam sesine gurban gardaş derumOlar canim, her gun hasta mi oldun diye sorma bene olur mu, cok üzülürüm sonra
Olur da avrat diyince dert diye açanlar oluyor hakaret saniyorlarya da avratlar kulübü olabilir
beğenmedim e basınca deve kini güden üyeler bile var
Sormam Pinam sesine gurban gardaş derum
Olur da avrat diyince dert diye açanlar oluyor hakaret saniyorlar
niyekine görümcek diye bir şey türedi k.k da.ha bir de bilenzik varSormam Pinam sesine gurban gardaş derum
Olur da avrat diyince dert diye açanlar oluyor hakaret saniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?