geyik ordinaryus profesörleri burada

La Casa' yı bekleye bekleye yillandik şarap gibi...

Katibin Ruhu dugun varmis Allah mesut etsin yeni evlileri..

Aybush dedemmmm de nirdesin cehennemden de mi attılar seni odunun mu az geldi sen mi az-dın de

Bdv konularinda o begenmedim butonu bazilarinin orgazm kutusu gibi. Bir kez begendim atmayan uye kurt gibi bekliyor begenmedim basmak için. Allammm yarabbim bi gulecegim geliyor

Kızın aklına sokma şöyle şeyler... O okuyacak gezip dolaşacak
geleceğe yatırım yapıyoruz.önce okul sonra koca sıralamasını beynine kazıdım zaten yıllardır.hatta önce üniversite kazanmak sonra sevgili bulmak kuralı da itinayla işlenildi

Beğenmedim butonu ile orgazım ettim milleti ozaman

benim öyle karşılıklı restleştiğim bir üye vardı beğenmedimleri dolduruyorduk birbirimize.ama bayramda barıştık uzlaştıkk
Hic ugrasamam ceyceyim inanki...
Var benim de hayranlarim taklitlerim diyorum onlara
Onlar da öyle orgazm oluyor belki insaniz sonuçta

yaradı
lisede hep tektim ama biri olsa da kabul etmezdim
bende baya işlemiş önce iş,maaş diye
en iyisi kafa rahat özgürsün miss gibi.benim arkadaşlar sevgililerinden psikolojik şiddet görüp ağlayıp sızlarkenn ben kaç ülke kaç şehir gezdim.akıllarına yansınlar.üniversite bitmeden de terkedildiler .Ama arabalarının markasına çocuklarının adına kadar konuşuyorlardı puha ha haaa

aynen öyle lise de gördüğüm bütün ilşkiler hep hüsranla bitti
bide aşırı cocuktu herkes şöyle anlayışılı olgun kimse de yoktu ki olsa da istmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…