- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.501
Yok yok kezbansin sen zaten balkonda görüyorum senin oglunu hep bakıyordum ne tatlı çocuk bu diyeTanıyamazsın ki çocuk dışarı çıkmıyorbir de komşuluk yapmıyorum
geleceğe yatırım yapıyoruz.önce okul sonra koca sıralamasını beynine kazıdım zaten yıllardır.hatta önce üniversite kazanmak sonra sevgili bulmak kuralı da itinayla işlenildiKızın aklına sokma şöyle şeyler... O okuyacak gezip dolaşacak
Beğenmedim butonu ile orgazım ettim milleti ozamanLa Casa' yı bekleye bekleye yillandik şarap gibi...
Katibin Ruhu dugun varmis Allah mesut etsin yeni evlileri..
Aybush dedemmmm de nirdesin cehennemden de mi attılar seni odunun mu az geldi sen mi az-dın de
Bdv konularinda o begenmedim butonu bazilarinin orgazm kutusu gibi. Bir kez begendim atmayan uye kurt gibi bekliyor begenmedim basmak için. Allammm yarabbim bi gulecegim geliyor
5.18-5.42Yok yok kezbansin sen zaten balkonda görüyorum senin oglunu hep bakıyordum ne tatlı çocuk bu diye
benim öyle karşılıklı restleştiğim bir üye vardı beğenmedimleri dolduruyorduk birbirimize.ama bayramda barıştık uzlaştıkkBeğenmedim butonu ile orgazım ettim milleti ozaman
Ben şimdiden kural koydum evde sevgili koca lafı geçmicekgeleceğe yatırım yapıyoruz.önce okul sonra koca sıralamasını beynine kazıdım zaten yıllardır.hatta önce üniversite kazanmak sonra sevgili bulmak kuralı da itinayla işlenildi
bana da işlenmişti bugeleceğe yatırım yapıyoruz.önce okul sonra koca sıralamasını beynine kazıdım zaten yıllardır.hatta önce üniversite kazanmak sonra sevgili bulmak kuralı da itinayla işlenildi
Beğenmedim butonu ile orgazım ettim milleti ozaman
işe yaradı mı barii?bana da işlenmişti bu
Hic ugrasamam ceyceyim inanki...benim öyle karşılıklı restleştiğim bir üye vardı beğenmedimleri dolduruyorduk birbirimize.ama bayramda barıştık uzlaştıkk
Benim sorunum yok kimseyle onlar Partnerinden memnun değiller beğenmedim butonu ile orgazım olmak istiyorlarmışbenim öyle karşılıklı restleştiğim bir üye vardı beğenmedimleri dolduruyorduk birbirimize.ama bayramda barıştık uzlaştıkk
beğenmedim e basınca deve kini güden üyeler bile varGörünen o evet
Isim mi tuttu gittin ben Kezban falan tanımıyorum sadece oğlunun adi KaanTanıyamazsın ki çocuk dışarı çıkmıyorbir de komşuluk yapmıyorum
yaradıişe yaradı mı barii?
Aha ayni kafamdan birini buldumBenim sorunum yok kimseyle onlar Partnerinden memnun değiller beğenmedim butonu ile orgazım olmak istiyorlarmış
en iyisi kafa rahat özgürsün miss gibi.benim arkadaşlar sevgililerinden psikolojik şiddet görüp ağlayıp sızlarkenn ben kaç ülke kaç şehir gezdim.akıllarına yansınlar.üniversite bitmeden de terkedildiler .Ama arabalarının markasına çocuklarının adına kadar konuşuyorlardı puha ha haaayaradı
lisede hep tektim ama biri olsa da kabul etmezdim
bende baya işlemiş önce iş,maaş diye
Deve kirk yilda intikam alirmis, sonra da " amma da çabuk oldu" dermişbeğenmedim e basınca deve kini güden üyeler bile var
aynen öyle lise de gördüğüm bütün ilşkiler hep hüsranla bittien iyisi kafa rahat özgürsün miss gibi.benim arkadaşlar sevgililerinden psikolojik şiddet görüp ağlayıp sızlarkenn ben kaç ülke kaç şehir gezdim.akıllarına yansınlar.üniversite bitmeden de terkedildiler .Ama arabalarının markasına çocuklarının adına kadar konuşuyorlardı puha ha haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?