- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.581
Ay neden kalkmış, sitenin en ergeni ben seçilirdim hazır Vanessa da banlanmışkenSitenin en leri seçiliyordu işte.
Mesela en çok banlanan. Her sene miss birinci olurdu
Bende yerim bende sana katildim. Yine biz fakirizMilyon dolara avokado yerim ben saygılar
Ay neden kalkmış, sitenin en ergeni ben seçilirdim hazır Vanessa da banlanmışken
Şuraya yazıyorum altına da imzamı atıyorum, mikrofon olsun sesli iletişim halinde olun, kavga çıktığında Kazen'in sesini duyduğunuz anda ses telleriniz korkudan sizi terk edeceğinden o özelliği kullanamayacaksınızKorkunun ecele faydası yok 2022 de mikrofon ekliyormuş yönetim kurulu karari ile
zaten yemekli davetlerde vs bana geleni de almamı söylüyorlar ki yesinler yanımdakiler.ben de aç aç kalkıyorumm masadan.onlarsa çifter porsiyon yiyorBen senin yerinede yerum
Şuraya yasıyorum altına da imzamı atıyorum, mikrofon olsun sesli iletişim halinde olun, kavga çıktığında Kazen'in sesini duyduğunuz anda ses telleriniz korkudan sizi terk edeceğinden o özelliği kullanamayacaksınız
Bir kısmına klavyeden yazmak kolay, iş konuşmaya gelince
amanınn nilmeşeker etiketlemedik korkudan muneyi ama gene yakalandık görüyon mu?Şuraya yasıyorum altına da imzamı atıyorum, mikrofon olsun sesli iletişim halinde olun, kavga çıktığında Kazen'in sesini duyduğunuz anda ses telleriniz korkudan sizi terk edeceğinden o özelliği kullanamayacaksınız
Biraz tirsmak ta iyidirŞuraya yasıyorum altına da imzamı atıyorum, mikrofon olsun sesli iletişim halinde olun, kavga çıktığında Kazen'in sesini duyduğunuz anda ses telleriniz korkudan sizi terk edeceğinden o özelliği kullanamayacaksınız
En ler derken
Biraz tırsmak mıBiraz tirsmak ta iyidir
Onun için söz veremem Fitne ama Sonbaharda tekrar bir hatırlatırsanız Kazen'e konuşurum, o onay vermeden yapamıyoruz çünkü
Ben almayım o zaman, alanada mani olmayımBiraz tırsmak mıSiz o sesi duydunuz mu hiç? Hani bazı insanlar bir ışık gördüm gel gel diye beni çağırıyorlardı diye tabir ederler, heh işte Kazen'in sesinde direkt flaş patlıyor gel diyenlerde kaçıyor, kalıbı kadar sesi var:)
Kemikleriniz bile sizi terk edebilir
Yeminle herkes mikrofon kapatır sonra ara ki bulasın hahahahahahaha
Adımı anmanız kafi demek ki, bende buton var hem sesli hem titreşimli uyarı veriyor
En ler derken
Kavgalarin sonunu getirecek düğmeyi bulmus olabiliriz sanki sanki o zamanŞuraya yazıyorum altına da imzamı atıyorum, mikrofon olsun sesli iletişim halinde olun, kavga çıktığında Kazen'in sesini duyduğunuz anda ses telleriniz korkudan sizi terk edeceğinden o özelliği kullanamayacaksınız
Ah ceyceyim vah ceyceyim sen munenin eli maşalı olduğunu her yerde kulağı olduğunu yeni duyuyor olamazsin nayırrr nolamazamanınn nilmeşeker etiketlemedik korkudan muneyi ama gene yakalandık görüyon mu?
Onun için söz veremem Fitne ama Sonbaharda tekrar bir hatırlatırsanız Kazen'e konuşurum, o onay vermeden yapamıyoruz çünkü
Ben genç degilim ki vazgectimGençler hatırlatsın unuturum ben kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?