geyik ordinaryus profesörleri burada

Korkunun ecele faydası yok 2022 de mikrofon ekliyormuş yönetim kurulu karari ile
Şuraya yazıyorum altına da imzamı atıyorum, mikrofon olsun sesli iletişim halinde olun, kavga çıktığında Kazen'in sesini duyduğunuz anda ses telleriniz korkudan sizi terk edeceğinden o özelliği kullanamayacaksınız

Bir kısmına klavyeden yazmak kolay, iş konuşmaya gelince

Adını anmaya gelmiyo ha

amanınn nilmeşeker etiketlemedik korkudan muneyi ama gene yakalandık görüyon mu?

Biraz tirsmak ta iyidir

Biraz tirsmak ta iyidir
Biraz tırsmak mı Siz o sesi duydunuz mu hiç? Hani bazı insanlar bir ışık gördüm gel gel diye beni çağırıyorlardı diye tabir ederler, heh işte Kazen'in sesinde direkt flaş patlıyor gel diyenlerde kaçıyor, kalıbı kadar sesi var:)
Kemikleriniz bile sizi terk edebilir

Yeminle herkes mikrofon kapatır sonra ara ki bulasın hahahahahahaha

Adımı anmanız kafi demek ki, bende buton var hem sesli hem titreşimli uyarı veriyor

Ben almayım o zaman, alanada mani olmayım kim ne yapsın benim borazan sesimi zaten.

Kavgalarin sonunu getirecek düğmeyi bulmus olabiliriz sanki sanki o zaman
amanınn nilmeşeker etiketlemedik korkudan muneyi ama gene yakalandık görüyon mu?
Ah ceyceyim vah ceyceyim sen munenin eli maşalı olduğunu her yerde kulağı olduğunu yeni duyuyor olamazsin nayırrr nolamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…