- 3 Nisan 2014
- 36.582
- 149.768
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.601
Bosuyorduk onu bakem hala orda miBdv de geziyordu en son
3 oldu mu pina? Hadibea yi çağırdığın???
Kavgalarin sonunu getirecek düğmeyi bulmus olabiliriz sanki sanki o zaman
Ah ceyceyim vah ceyceyim sen munenin eli maşalı olduğunu her yerde kulağı olduğunu yeni duyuyor olamazsin nayırrr nolamaz
benim kolumu kaldıracak halim yok .ne instagramım var ne twitter ım kaldı ki site kuracağım pehhh.Bi site geyiği yaptınız millet ciddiye aldı.
Hayır ne dediler acaba avratlar sitesi diye site kuracaklarmış mı
aaaa bizi izleyen üyeler mi var sessiz sessiz?Bi site geyiği yaptınız millet ciddiye aldı.
Hayır ne dediler acaba avratlar sitesi diye site kuracaklarmış mı
aaaa bizi izleyen üyeler mi var sessiz sessiz?
e sen pro sun görürsün kimler bakıyor konuyaSence?
Malum mu oldu mune ye
Nilmeseker etiket atti mikrofon isterkenSence?
Malum mu oldu mune ye
Aşk olsun ceycey. Biz derken? Biz'i cok basitçe ve kolayca kullaniverdin. Oysa biz " biz" belkemiği neyse insan iskeletinde işte biz oyuzaaaa bizi izleyen üyeler mi var sessiz sessiz?
Ay pina agzina karabiber süreceğim. Ne guzel hava atiyordum hevesim sadece 5 dakika sürdü sayendeNilmeseker etiket atti mikrofon isterken
Ay pina agzina karabiber süreceğim. Ne guzel hava atiyordum hevesim sadece 5 dakika sürdü sayende
Ay pina agzina karabiber süreceğim. Ne guzel hava atiyordum hevesim sadece 5 dakika sürdü sayende
ben de mesaj yazdım bu nilme yüzünden püüüüüüEtiket mi yapmıştın?
Gece gece kimin günahını aldıysam iade ediyorum o vakit
sen öyle san.24 saat aktif üyeler var burada.Yazdiklarimi nasil okuyorsunuz kizlar ya
Bir kere gece gece kim takip etsin bizi?
Milletin gece gece sevişme zamanıdaha haz verici şeylerle uğraşıyorlar ve bu beğenmedim butonu degil digil digil
Biz sevisemeyenler geceyu burda geçiriyoruzYazdiklarimi nasil okuyorsunuz kizlar ya
Bir kere gece gece kim takip etsin bizi?
Milletin gece gece sevişme zamanıdaha haz verici şeylerle uğraşıyorlar ve bu beğenmedim butonu degil digil digil
Onlarda sevismiyorlarmissen öyle san.24 saat aktif üyeler var burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?