- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.752
- 448
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.621
Mıçmaya da mi gitmiyorlar? Yok artiksen öyle san.24 saat aktif üyeler var burada.
En kisa zamanda pinam " sevismek ah ne hoştur yildizlarin altindaaaaa" şarkısı eşliğinde nasip etsin o zaman ikimize de, bu sevisemeyenlere deBiz sevisemeyenler geceyu burda geçiriyoruz
Onlarda sevismiyorlarmis
Bu sıcakta kim sevişiyor mareYazdiklarimi nasil okuyorsunuz kizlar ya
Bir kere gece gece kim takip etsin bizi?
Milletin gece gece sevişme zamanıdaha haz verici şeylerle uğraşıyorlar ve bu beğenmedim butonu degil digil digil
Valla ben bulsam adamimi sicak micak vallahi olur vicik vicakBu sıcakta kim sevişiyor mare
Bilmiyorum mumkun mu buKizlar durum güncellemesine yapılan yorumları kim silebilir yorumlar yapılıyor ve siliniyor direk
Ahahah... Çekilmez kız bu sıcakta vıcık vıcık... Ter kokarValla ben bulsam adamimi sicak micak vallahi olur vicik vicak
Suyu Allah boşa akıtalım diye vermedi ya zaarAhahah... Çekilmez kız bu sıcakta vıcık vıcık... Ter kokarapış arası kokar
apış mı?doğru valla sıcaktan günde 3 don değiştiriyorum.ama yırtık değillerAhahah... Çekilmez kız bu sıcakta vıcık vıcık... Ter kokarapış arası kokar
Duş alsan ne yazar 2 dk sonra kan ter içinde kalıyor insan... Koku hassasiyetim var zatenSuyu Allah boşa akıtalım diye vermedi ya zaar
Aaaa neden yırtık değiller düşmanlar çatlar şimdiapış mı?doğru valla sıcaktan günde 3 don değiştiriyorum.ama yırtık değiller
Vallahi misku amber kokuyorum gelin gelin mis gibiyimDuş alsan ne yazar 2 dk sonra kan ter içinde kalıyor insan... Koku hassasiyetim var zatenTiksinmeme bir sebeb çıkar
Artik moda yirtik don bacımapış mı?doğru valla sıcaktan günde 3 don değiştiriyorum.ama yırtık değiller
Kuzu sana mandal veriyoruz burnuna takiyorsunDuş alsan ne yazar 2 dk sonra kan ter içinde kalıyor insan... Koku hassasiyetim var zatenTiksinmeme bir sebeb çıkar
Seni buldugunla dusun altina alalimValla ben bulsam adamimi sicak micak vallahi olur vicik vicak
Bunada tanga alıyoruz kocası yırtar artik, yirtik donu olur.apış mı?doğru valla sıcaktan günde 3 don değiştiriyorum.ama yırtık değiller
Etrafta erkek çok bacım adam yok adamKuzu sana mandal veriyoruz burnuna takiyorsun
Seni buldugunla dusun altina alalim
Bunada tanga alıyoruz kocası yırtar artik, yirtik donu olur.
Butun sorunlar cozulduu
yırtık jean severim de yırtık don da ne biliyimmmArtik moda yirtik don bacım
Tanga olsun lutfennnnSimurgp kaşınma.düğününe bir tomar don alır gelirim sonra da gelinin arkadaşından 5 donnn diye anons ettirir başından aşağı dökerim donları
Buna edim bulcaz hangi sehir bacumEtrafta erkek çok bacım adam yok adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?