- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.752
- 448
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.641
Benden beyaz uzun paçalı anane donu bir tonTanga olsun lutfennnn
Yuppiiiii en sevdigimdenBenden beyaz uzun paçalı anane donu bir ton
Olmaz totisim gözükür ama seksu olur, o halde denizde su atarim kocise, arkasini dondugu gibi topuk. Yine kocissiz kalirim. Gelirim kk ya aglarim.Denize de gir
Denizde adamla su şakası haaaa...Olmaz totisim gözükür ama seksu olur, o halde denizde su atarim kocise, arkasini dondugu gibi topuk. Yine kocissiz kalirim. Gelirim kk ya aglarim.
Yapiyorsa direk izliycen ne gizlisiDenizde adamla su şakası haaaa...
Düşündüm güzelmiş
Ay aklima gecen yaz bi hatunla adamin denizdeki müstehcen halleri geldi
Gizli gizli izledim napiiim uluorta yapmasalarmis
Hepinize omega-3 yazıyorum her sabah birer tane için, akşamları da birer avuç cevizSence?
Malum mu oldu mune ye
Yok yok mikrofon eklesinler parmakciklarim yoruldu daaaaa
Ses kaydi istiyorum yönetimdenMune ( biz seni bi ikna odasina alalim diyip kapi disari ediyorlarmis bide )
Kendimden bıktım ben... Günde 4 defa çamaşır değişiyorum... Yine kendimle kavga ediyorum eşim bazen çekilmez olduğumu söylüyorKuzu sana mandal veriyoruz burnuna takiyorsun
Seni buldugunla dusun altina alalim
Bunada tanga alıyoruz kocası yırtar artik, yirtik donu olur.
Butun sorunlar cozulduu
Bizim kızlar seneryo yazmayı seviyorlar..Hepinize omega-3 yazıyorum her sabah birer tane için, akşamları da birer avuç ceviz
Etiketlemişsiniz anacım bildirimlerimde etiketlendiğimi görüp geldim, bakın şu mesaj üzerine
Senaryocular sizi, etiketlediğinizi unutup sizi izleyenler var sanıyorsunuz hahahahahaa
Aslında hiç açık etmeyecektim ama neyseeee :)))
Sen bosver kocisi kac istersem degisirim yeter ki yirtik olsunKendimden bıktım ben... Günde 4 defa çamaşır değişiyorum... Yine kendimle kavga ediyorum eşim bazen çekilmez olduğumu söylüyor
Yirtiği makbul diyorsun da nasıl yırtık olduğu önemli olan canım.. Kimisinin ki osurmaktan yırtılıyor...Sen bosver kocisi kac istersem degisirim yeter ki yirtik olsun
Hepinize omega-3 yazıyorum her sabah birer tane için, akşamları da birer avuç ceviz
Etiketlemişsiniz anacım bildirimlerimde etiketlendiğimi görüp geldim, bakın şu mesaj üzerine
Senaryocular sizi, etiketlediğinizi unutup sizi izleyenler var sanıyorsunuz hahahahahaa
Aslında hiç açık etmeyecektim ama neyseeee :)))
elf gözlerim neler okuyor böyleBen senin oğlandan bir legolas vaybı aldım maşallah
Bahar Candan günosu mu o?Günoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?