- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.681
Kocayı boşayayım bari sınavlara girip yükselmemiş düz mühendis kalmışşbenim de süpürge açmam lazım ama bguün kolum kalkmıyo öyle bir miskinlik var üstümde. oğlan uyurken kk da takılmacalar daha cazip
aza tamah edilir mi bacım, ithalatçı olmak vardı bu devirde o zaman ahkam keserdinKocayı boşayayım bari sınavlara girip yükselmemiş düz mühendis kalmışşhatta 2 işte birden de çalışmıyor zaten. bu bdv evlere şenlik
Yarın başlıyorummmmaza tamah edilir mi bacım, ithalatçı olmak vardı bu devirde o zaman ahkam keserdin
aaa kim banlandı?Yine bazı arkadaşlar banlanarak bize veda etmiş
bende de şalterler attı bugün bdv de.henüz banlanmadımm dur bakalımm.Hatırlamıyorum sanki ya calcifer ya pinkflammable sanki
Denizli konudan gitmiş
gece nilmeşeker mune yi etiketlemiş .farketmedik biz .birden mune geldi buraya.biz de biri şikayet etti sandık ha ha ha.meğerse nilmeşeker davet etmişşHatırlamıyorum sanki ya calcifer ya pinkflammable sanki
Denizli konudan gitmiş
Seni bile mi kızdırdılar bravobende de şalterler attı bugün bdv de.henüz banlanmadımm dur bakalımm.
Hayırdırbende de şalterler attı bugün bdv de.henüz banlanmadımm dur bakalımm.
Neden çağırmış ki?gece nilmeşeker mune yi etiketlemiş .farketmedik biz .birden mune geldi buraya.biz de biri şikayet etti sandık ha ha ha.meğerse nilmeşeker davet etmişş
şu kazık kadar kardeşine harçlık veren konu.niye tek çocuğum yahuu?bana bir şey alan veren yokkkSeni bile mi kızdırdılar bravoHangi başlık
eğleniyordukkk sesli sistem kuracaktık siteye titreşimli beğenmedim falan konacaktıHayırdır
Sen de mi denizli konu
Neden çağırmış ki?
Bakma boşver çok uzundenizli konuyu şimdi gördüm.bakayımm bi
nerede bu kızlar?aramızda 3 hamile vardı 1 i doğurdu kaldı 2 tanee.ha bir de aday adayı varr.pinaBakma boşver çok uzun
Ben 10 küsürlü sayfalardan sonra pes ettim
en iyisi ben konu açayımm:menapoza girdim ama beşizlere hamileyimBakma boşver çok uzun
Ben 10 küsürlü sayfalardan sonra pes ettim
Şu konudan sonra beni şaşırtmaz:en iyisi ben konu açayımm:menapoza girdim ama beşizlere hamileyim
Ben çok ikiyüzlüyüm böyle konulardaşu kazık kadar kardeşine harçlık veren konu.niye tek çocuğum yahuu?bana bir şey alan veren yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?