- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.701
anneye babaya verilir arada o normal.onlara bakma yükümlülüğümüz de var zaten.kazık kadar sapasağlam kardeşim olsa asla vermemm.netBen çok ikiyüzlüyüm böyle konulardaKardeşlerimden bir şey istemem ama çalışsam ve ailemin paraya ihtiyacı olsa veririm. O konuda kadın zaten 6 yıl okutmuş kardeşini, orası da abartı artık.
Ben de 11 istiyordum ama şimdi bu ara okullar açılma muhabbetine çok masrafımız var. Babam idarelik bir şey al dedi. Oppo reno 5 lite aldım. Araştırarak aldım yani, orta segment için en iyilerden biriydi.muhtesemgatsby telefonu ne marka aldın?bana da lazım .kızın elinden alamıyorum telefonumu.afyon 11 12 falan da alamam
oynuyor evet.telefonu elinden almak isteyince de kızıyor o zaman bana da al telefon diyorBen de 11 istiyordum ama şimdi bu ara okullar açılma muhabbetine çok masrafımız var. Babam idarelik bir şey al dedi. Oppo reno 5 lite aldım. Araştırarak aldım yani, orta segment için en iyilerden biriydi.
Bu telefonun kamerası falan iyi ama oyun oynayanlar için tavsiye edilen başka bir telefon vardı. Senin kız da oynuyorsa o modele bakıp söyleyeyim sana.
Ne pina aday adayı mınerede bu kızlar?aramızda 3 hamile vardı 1 i doğurdu kaldı 2 tanee.ha bir de aday adayı varr.pina
sonbahara evleniyor ya.Ankaraya gelin olacak.ee bebek te istiyorNe pina aday adayı mı
Görüşemediği veya bunalıma mı giriyordu bi olayları vardı sevgiliylesonbahara evleniyor ya.Ankaraya gelin olacak.ee bebek te istiyor
Poco X3 pro var, markası Xiaomi. Bir bak istersen. Senin kızın da telefon yaşı gelmiş artık. Ben 5. sınıfa gittiğimde almıştı babam karne hediyesi olarak. Yeğenim 7 yaşında telefon aldılaroynuyor evet.telefonu elinden almak isteyince de kızıyor o zaman bana da al telefon diyorhasret kaldım telefonuma
ee biri ankarada biri istanbulda yaşıyordu.evlenecek işte kavuşmak için.gelinliğini bilem gördümmm çatlaaaaaaaaGörüşemediği veya bunalıma mı giriyordu bi olayları vardı sevgiliyle
KOnu be zaman evlenmeye gelmiş
aaa ablana niye sinir olunuyor?ama benim gördüğüm abla pek bi güzeldi tü tü tüü maşallahh .bahtı açık olsunnn
Büyük ablam benim paramla gidip robot süpürge almıştıaaa ablana niye sinir olunuyor?ama benim gördüğüm abla pek bi güzeldi tü tü tüü maşallahh .bahtı açık olsunnn
yuhhh öğrencinin parasına göz dikenn hain ablaaaa diye konu aç hemen.ablanı linçç team olarak linçleriz anındaBüyük ablam benim paramla gidip robot süpürge almıştı
Üstelik büyük ablayım da benBüyük ablam benim paramla gidip robot süpürge almıştı
Amaaaan babamın parası zaten her türlü. Ben alıştım zaten böyle konularda haksızlığayuhhh öğrencinin parasına göz dikenn hain ablaaaa diye konu aç hemen.ablanı linçç team olarak linçleriz anında
herkeslerinnn ablası varrr kardeşleri varrrr.şu köşede acılı bir türkü söyleyeyim barii:yalnızımmmm dostlarımmmm yalnızımmm yalnızzzzzÜstelik büyük ablayım da ben
Niyeyse kardeşlerin ezilmesine dayanamıyorum
Oysa ne işime gelir akrdeşimin parasıyla süpürge almak
Ben ezemeyen ablayımherkeslerinnn ablası varrr kardeşleri varrrr.şu köşede acılı bir türkü söyleyeyim barii:yalnızımmmm dostlarımmmm yalnızımmm yalnızzzzz
sizin evde kaç abla var şimdi?kafam karıştıAmaaaan babamın parası zaten her türlü. Ben alıştım zaten böyle konularda haksızlığa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?