geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben çok ikiyüzlüyüm böyle konularda Kardeşlerimden bir şey istemem ama çalışsam ve ailemin paraya ihtiyacı olsa veririm. O konuda kadın zaten 6 yıl okutmuş kardeşini, orası da abartı artık.
anneye babaya verilir arada o normal.onlara bakma yükümlülüğümüz de var zaten.kazık kadar sapasağlam kardeşim olsa asla vermemm.net

muhtesemgatsby telefonu ne marka aldın?bana da lazım .kızın elinden alamıyorum telefonumu.afyon 11 12 falan da alamam
Ben de 11 istiyordum ama şimdi bu ara okullar açılma muhabbetine çok masrafımız var. Babam idarelik bir şey al dedi. Oppo reno 5 lite aldım. Araştırarak aldım yani, orta segment için en iyilerden biriydi.

Bu telefonun kamerası falan iyi ama oyun oynayanlar için tavsiye edilen başka bir telefon vardı. Senin kız da oynuyorsa o modele bakıp söyleyeyim sana.

oynuyor evet.telefonu elinden almak isteyince de kızıyor o zaman bana da al telefon diyor hasret kaldım telefonuma

oynuyor evet.telefonu elinden almak isteyince de kızıyor o zaman bana da al telefon diyor hasret kaldım telefonuma
Poco X3 pro var, markası Xiaomi. Bir bak istersen. Senin kızın da telefon yaşı gelmiş artık. Ben 5. sınıfa gittiğimde almıştı babam karne hediyesi olarak. Yeğenim 7 yaşında telefon aldılar

Kızlar etiketlemeyeceğim şimdi
Herkes ilgili kısmı üstüne alınsın

Demek evleniyor ha pina
Şaşırdım
Hem de gelinliği bile var
E o zaman o ayrı kalmaktan bunalımdadır
evlenen insan vunalımda mı olurmuş

Abla deme bana
Özellikle senin ablanı

Ayrıca herkes kendini gösterse de ben yine gösteremem sanırım
Sonra rahat dedikodu yapamıyorum

Gençler bu akraba ziyaretleri tahminen ne zaman kaldırılır
Son hastalığımdan sonra ödüm kopuyor yine hasta olurum diye
Ama benden başka kimsenin kopmuyor yine

Üstelik büyük ablayım da ben
Niyeyse kardeşlerin ezilmesine dayanamıyorum
Oysa ne işime gelir akrdeşimin parasıyla süpürge almak
herkeslerinnn ablası varrr kardeşleri varrrr.şu köşede acılı bir türkü söyleyeyim barii:yalnızımmmm dostlarımmmm yalnızımmm yalnızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…