- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.721
gatsby çok tatlıııı.kim istemez onuuBen ezemeyen ablayım
Hiç keyifli değil benim durum
Ama gatsby kardeşin olsaydı yaşamıştın gerçekten
Bir tane evde var diğeri de evli başka şehirde.sizin evde kaç abla var şimdi?kafam karıştı
Ya çok teşekkür ederim ama utandım şimdi. Az önce dolapta ablamın dondurması vardı onu yedim üstelikgatsby çok tatlıııı.kim istemez onuu
Sadece tatlı değil cınımgatsby çok tatlıııı.kim istemez onuu
Püü sanaYa çok teşekkür ederim ama utandım şimdi. Az önce dolapta ablamın dondurması vardı onu yedim üstelik
henüz saf ve temiz.ama yaş 25 lere gelsin o da çemkirir bizim gibiSadece tatlı değil cınım
Üstelik ablasını asla üzmez
Hiçbi anlamda yani
Oturur kendi üzülür
Ablasını yine üzmez
yokkk kaçaklar varHerkes burda mı?
Yapı meselesi bencehenüz saf ve temiz.ama yaş 25 lere gelsin o da çemkirir bizim gibi
Kim miş o kaçaklaryokkk kaçaklar var
pina diğer ergenus nilmeşeker calcifer hadibea ve diğerleriçmuhtelifevhamlı hatuna izin verdik o yok yazılmıyorKim miş o kaçaklar
Hadi bea nın işi başından aşkınpina diğer ergenus nilmeşeker calcifer hadibea ve diğerleriçmuhtelifevhamlı hatuna izin verdik o yok yazılmıyor
hayatta çok ezilir ponçik ponçik.gatsby senin içine biraz kötülük tohumu ekmek lazım geç olmadanYapı meselesi bence
O hiç çemkirmez
Hanım kız o
Ben ablalı konularsa denedimhayatta çok ezilir ponçik ponçik.gatsby senin içine biraz kötülük tohumu ekmek lazım geç olmadan
amanınnnBizim çocuklara bakan kızın da düğünü vardı, eşim büyük kız ile oraya gidecekti. Korona çıkmış kızda. Düğün iptal onun şu an.
aaa niye?sevgilisiyle mi buluştu?Hadi bea nın işi başından aşkın
afyon mu alıcanmuhtesemgatsby telefonu ne marka aldın?bana da lazım .kızın elinden alamıyorum telefonumu.afyon 11 12 falan da alamam
okul için miŞimdi H Heytttt be sen giyim kuşamdan anladığın için sana sorayım, bu ara alışverişin içinden çıkamıyorumKitap falan koymak için nasıl bir çanta alabilirim? Annem sırt çantalarımı görünce sinir oluyor eşek kadar oldun takma şunları diye. El çantalarım da var ama büyük omuz çantası çok mu kadınsı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?