- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.741
Yani genel olarak kullanmak için de almam lazım. Param yokken her şey çok güzel geliyor ama şimdi param var bir şey alasım yokokul için mi
Ben 38 yaşındayım hala takıyorum takilma bence birde çapraz çantaları kullanirimŞimdi H Heytttt be sen giyim kuşamdan anladığın için sana sorayım, bu ara alışverişin içinden çıkamıyorumKitap falan koymak için nasıl bir çanta alabilirim? Annem sırt çantalarımı görünce sinir oluyor eşek kadar oldun takma şunları diye. El çantalarım da var ama büyük omuz çantası çok mu kadınsı olur?
Omuz çantasında kitap taşırsan omzun çöker çocuumŞimdi H Heytttt be sen giyim kuşamdan anladığın için sana sorayım, bu ara alışverişin içinden çıkamıyorumKitap falan koymak için nasıl bir çanta alabilirim? Annem sırt çantalarımı görünce sinir oluyor eşek kadar oldun takma şunları diye. El çantalarım da var ama büyük omuz çantası çok mu kadınsı olur?
ayy di mi o bende hep olurYani genel olarak kullanmak için de almam lazım. Param yokken her şey çok güzel geliyor ama şimdi param var bir şey alasım yok
Ins degildir canımtum aıle kovıt galıba cumku herkes hasta
Sevgilisi mi var? Ben neden bilmiyorumaaa niye?sevgilisiyle mi buluştu?
Rabbim şifa versin kuzum... Sen uzak dur onlardan bebeğin var senintum aıle kovıt galıba cumku herkes hasta
Haziranda evleniyorduk Eylüle attık eylülude ben attım.Görüşemediği veya bunalıma mı giriyordu bi olayları vardı sevgiliyle
KOnu be zaman evlenmeye gelmiş
Ben doğurana kadar senin ki 1.5 2 olur be canim. Tarihi uzattıkYetiş hemen bana o zaman
Bekliyorum
Haziranda olaydı bak şimdiye kaç aylık hamileydinHaziranda evleniyorduk Eylüle attık eylülude ben attım.
afyon istiyorumda çok pahalı.bende 6s var afyon 8 falan mı alsam bilmiyorumm.daha üstüne gücüm yetmezafyon mu alıcan
Evleniyor musun kuzum?Haziranda evleniyorduk Eylüle attık eylülude ben attım.
senin telefona alıştıysa seninkinden alafyon istiyorumda çok pahalı.bende 6s var afyon 8 falan mı alsam bilmiyorumm.daha üstüne gücüm yetmez
Ay bana Feriha deme, kendimi hep ona benzetirim zaten19 yaşındasın bence bi şey olmaz büyük omuz çantalarındanmuhtesemgatsby
bak kimi örnek vericem
adını feriha koydum da ferihanın çantalrı vardı herkes içine dünyalar konur bunun diyordu büyüklerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?