- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.821
aaaa özelden taciz mi var bir de?ben şokkkk.bana eskiden avokado yeriz severiz dedim diye özelden seni zenginnnnn ya da selam zengin insannn yazanlar olmuştu.iyi ki fakirim diye sevindim.ya gerçekten zengin olsam kaçırır fidye isterler bunlarOnlar sadece sizin gördükleriniz siz bir de özel mesajlarımı görün
bir üye buralarda o dedi.calcifere sorayım o bilirO kapatıp gitmişti en son yine mi gelmiş
bir üye buralarda o dedi.calcifere sorayım o bilir
Şimdii biz bu çocukla ortaokuldan beridir tanışıyoruz. Normalde işte çocukluk ve ergenlik dönemlerinde ara ara flörtleşiyorduk ama ilk kez sevgili olduk bu sene. Farklı şehirlerdeyiz ama olduğum yere geliyor sürekli.en sevdiğimmm konu.hemen boşann yazarımmm sen anlatttt
yok.burada başka nikle dolanıyormuşGeçen bir konuda konu sahibesine sen tereliyesin dediler onu mu diyorsun acaba?
Bence alakası yoktu.
Bana 10 yillik bir erkek nickini kim sormustu o musun diyeGeçen bir konuda konu sahibesine sen tereliyesin dediler onu mu diyorsun acaba?
Bence alakası yoktu.
Bana 10 yillik bir erkek nickini kim sormustu o musun diye
Yok o biliyordu kari oldugumuBilmem hadibea mıydı sanki
Şimdii biz bu çocukla ortaokuldan beridir tanışıyoruz. Normalde işte çocukluk ve ergenlik dönemlerinde ara ara flörtleşiyorduk ama ilk kez sevgili olduk bu sene. Farklı şehirlerdeyiz ama olduğum yere geliyor sürekli.
Çok hoş bir çocuk, yakışıklı gerçektenTıp okuyor, ailesi de iyi. Eskiden her şey iyi hoştu ama sevgili olduktan sonra pek tahammül edememeye başladım kendisine. Sürekli 'sen beni hiç kıskanmıyorsun' muhabbeti açmaya başladı. Kız arkadaşlarıyla buluştuğunda pek arayıp sormuyormuşum. En çok buna sinir oluyorum ama başka şeyler de var.
Beni hiç dinlemiyor. Yani ben zaten dert anlatan bir insan değilim sürekli ama o an yaşanan bir şeyden bahsetsem bile 'onu boş ver de sence saçımı kestirsem mı' tarzında saçma bir şekilde hemen konuyu kendisine çeviriyor. Bir de ben zaten hiraz ayran gönüllü bir insanım, ilişkide gözüm yoktu ama kendisi beni ikna etti. Yakında yine buraya gelecek ama gelmesini istemiyorum. Benim için gelmesin yani. Direkt bir bahanem de yok ayrılmak için. Sizce ne yapsam?
tıpçılar biraz bencil ve benmezkezci olurlar.çünkü aileleri konu komşu arkadaşları pohpohlar onları koskoca doktor olacak falan derler.senin oğlanda bu hastalığa yakalanmış maalesef.tüm ilgi onun üstünde olsun istiyor.sen onu kıskan onu öv hep onla ilgilen ama senin hiç derdin olmasın hep onu eğlendir mutlu et istiyor .bunları anladım ilk etapta.değişti mi çocuk okulu kazandıktan sonra?Şimdii biz bu çocukla ortaokuldan beridir tanışıyoruz. Normalde işte çocukluk ve ergenlik dönemlerinde ara ara flörtleşiyorduk ama ilk kez sevgili olduk bu sene. Farklı şehirlerdeyiz ama olduğum yere geliyor sürekli.
Çok hoş bir çocuk, yakışıklı gerçektenTıp okuyor, ailesi de iyi. Eskiden her şey iyi hoştu ama sevgili olduktan sonra pek tahammül edememeye başladım kendisine. Sürekli 'sen beni hiç kıskanmıyorsun' muhabbeti açmaya başladı. Kız arkadaşlarıyla buluştuğunda pek arayıp sormuyormuşum. En çok buna sinir oluyorum ama başka şeyler de var.
Beni hiç dinlemiyor. Yani ben zaten dert anlatan bir insan değilim sürekli ama o an yaşanan bir şeyden bahsetsem bile 'onu boş ver de sence saçımı kestirsem mı' tarzında saçma bir şekilde hemen konuyu kendisine çeviriyor. Bir de ben zaten hiraz ayran gönüllü bir insanım, ilişkide gözüm yoktu ama kendisi beni ikna etti. Yakında yine buraya gelecek ama gelmesini istemiyorum. Benim için gelmesin yani. Direkt bir bahanem de yok ayrılmak için. Sizce ne yapsam?
İçinden ne geliyorsa tüm acikligiyla soyle gitsinŞimdii biz bu çocukla ortaokuldan beridir tanışıyoruz. Normalde işte çocukluk ve ergenlik dönemlerinde ara ara flörtleşiyorduk ama ilk kez sevgili olduk bu sene. Farklı şehirlerdeyiz ama olduğum yere geliyor sürekli.
Ya ben onun çocukluk aşkıydım, öyle söylüyor kendisi. Hala çocuk sayılırız orası ayrı bir konu tabiitıpçılar biraz bencil ve benmezkezci olurlar.çünkü aileleri konu komşu arkadaşları pohpohlar onları koskoca doktor olacak falan derler.senin oğlanda bu hastalığa yakalanmış maalesef.tüm ilgi onun üstünde olsun istiyor.sen onu kıskan onu öv hep onla ilgilen ama senin hiç derdin olmasın hep onu eğlendir mutlu et istiyor .bunları anladım ilk etapta.değişti mi çocuk okulu kazandıktan sonra?
Ya ben onun çocukluk aşkıydım, öyle söylüyor kendisi. Hala çocuk sayılırız orası ayrı bir konu tabiiİyiydi bana karşı hep kibardı yani. Biraz sevgili olduktan sonra değişti gibi geliyor ya da ben fark edemedim öncesinde.
Kiskansanda bu sefer darlama diyecek bence direkt ben yapamiyorum deŞimdii biz bu çocukla ortaokuldan beridir tanışıyoruz. Normalde işte çocukluk ve ergenlik dönemlerinde ara ara flörtleşiyorduk ama ilk kez sevgili olduk bu sene. Farklı şehirlerdeyiz ama olduğum yere geliyor sürekli.
Birtane yırtık don var neye yorum yapsam cevap yazıyorHer seferinde ben de aynı şeyi söylüyorum ama dayanamıyorum. Bir de hemen hemen her yorumumda biri salça olup saçma sapan bir şey söylüyor ama yine de bırakamadım
Ay diyorum, arkadaşken böyle değidin sen diyeHayal kırıklığı oldun benim için de
Arkadaşlığın güzel sevgililiğini beğenmedim de.
Neden ayrıldığın konusunda yalan söyleme. Burda birçok başlık açılıyo sevgilim benden ayrıldı, noldu anlamadım, acı çekiyorum vs diye. Benim beklediğim gibi olmadı, seni kıskanmamı beklemen, beni dinlememen vs beni senden itti. Ben de zaten biraz şıpsevdiyim diye açık açık söyle. İnsanlar net olmayan ayrılık sebeplerinden dolayı acı çekiyolar sonraAy diyorum, arkadaşken böyle değidin sen diyeBulucam artık bir şeyler ayrılırken.
kesin karar verdin mi?sonra üzülmeyesinAy diyorum, arkadaşken böyle değidin sen diyeBulucam artık bir şeyler ayrılırken.
şıpsevdiyim demese mi acaba?Neden ayrıldığın konusunda yalan söyleme. Burda birçok başlık açılıyo sevgilim benden ayrıldı, noldu anlamadım, acı çekiyorum vs diye. Benim beklediğim gibi olmadı, seni kıskanmamı beklemen, beni dinlememen vs beni senden itti. Ben de zaten biraz şıpsevdiyim diye açık açık söyle. İnsanlar net olmayan ayrılık sebeplerinden dolayı acı çekiyolar sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?