- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.801
yoğurda gel hadii.ben de mocha yapayım kendime.Anaaa ben tarhana yoguracaktim gelurum az sonra
anacığımmm sen düşündüğünü löppp diye söyleyen bir üyesin.bence de uzak durBdv yi çıkarttım hayatımdan..
Aman mocha nı sevsinler sosyete seniyoğurda gel hadii.ben de mocha yapayım kendime.
yok kız 65 kuruşa alıyorum a101 denAman mocha nı sevsinler sosyete seni
Çözmüşsün benianacığımmm sen düşündüğünü löppp diye söyleyen bir üyesin.bence de uzak dur
Her seferinde ben de aynı şeyi söylüyorum ama dayanamıyorum. Bir de hemen hemen her yorumumda biri salça olup saçma sapan bir şey söylüyor ama yine de bırakamadımBdv yi çıkarttım hayatımdan..
en sevdiğimmm konu.hemen boşann yazarımmm sen anlattttBenim de bdvye açmak istemediğim bir konum var 'erkek arkadaşımdan nasıl ayrılırım' temalı. Ergen derdi dinlemek istiyorsanız buraya yazabilirim
Annem 1 saat sonra yapalım dediyoğurda gel hadii.ben de mocha yapayım kendime.
Her seferinde ben de aynı şeyi söylüyorum ama dayanamıyorum. Bir de hemen hemen her yorumumda biri salça olup saçma sapan bir şey söylüyor ama yine de bırakamadım
arıza üye çeken bir tarafı var.gelen azarlıyor giden azarlıyor.Ya ben sana çok gülüyorum.
Yardım etmek için bilgi paylaşıyorsun beğenmedimler geliyor.
İlle birini çekiyon kendine
arıza üye çeken bir tarafı var.gelen azarlıyor giden azarlıyor.
Ya ben sana çok gülüyorum.
Yardım etmek için bilgi paylaşıyorsun beğenmedimler geliyor.
İlle birini çekiyon kendine
Onlar sadece sizin gördükleriniz siz bir de özel mesajlarımı görünarıza üye çeken bir tarafı var.gelen azarlıyor giden azarlıyor.
tereliye nik değiştirmişti sonra kayboldu gene nik değiştirmiş.kazara samimi olurum diye ödüm patlıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?