- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.781
ben çok iyi yabarım angara ağzınıAngara dimeeee sizin o g lerinizden ne çektim ben. Ankaralı bir arkadaşım yuzunden 1 sene sizin gibi konustum sonra düzelttim
Hatırlamıyorum sanki ya calcifer ya pinkflammable sanki
Denizli konudan gitmiş
çok kızdım şimdi.gene yalnız kaldımmm üüüüüüüüHayir canim biz İstanbulda yaşıycaz ama surekli ankaraya gelip gidicez. Muhtemelen ordada evimiz olucak.
o konuyu da kaçırmışımm yazıklar olsunnnBen geyikten o konuda giderim demiştim ama sağlamım hala
Pink gitmiştir yallah falan dediydi çünkü
Ben sana demiştim bunu, geldikçe görüşürüz kuzumçok kızdım şimdi.gene yalnız kaldımmm üüüüüüüü
he valla.bir de bizim gibi cüce bu kız.kaderime lanet olsunn kapıcı kızı da değildim ama üniversite de zengünn bir çocuk bulamadımmm.sağım solum heryerim zengünn çocuktu halbukimmYa Feriha dizi boyunca bir kere gülmedi, düzgün bir muhabbetine şahit olmadık. Emir onun nesine aşık oldu hala çözemedim
Kocisin duymasınhe valla.bir de bizim gibi cüce bu kız.kaderime lanet olsunn kapıcı kızı da değildim ama üniversite zengünn bir çocuk bulamadımmm.sağım solum heryerim zengünn çocuktu halbukimm
mesele zengün çocuk değilhe valla.bir de bizim gibi cüce bu kız.kaderime lanet olsunn kapıcı kızı da değildim ama üniversite zengünn bir çocuk bulamadımmm.sağım solum heryerim zengünn çocuktu halbukimm
m.ö üniversite dedimmm hocammmmKocisin duymasın
onu beğenmiyorum ki ben.karizması yok bön bön bakıyormesele zengün çocuk değil
emir sarrafoğlu bulabilmekte
aaaaonu beğenmiyorum ki ben.karizması yok bön bön bakıyor
geziniyorum ne var ne yok diye.Kizlar yine kaçtı bdv cok renkli sanirim H Heytttt be var mi birseyler baktin mi
Birileri gitmiş işteBen geyikten o konuda giderim demiştim ama sağlamım hala
Pink gitmiştir yallah falan dediydi çünkü
Hangi konuBirileri gitmiş işte
Yine gerçi az kişi gitmiş
Biraz olgunlaşmışız sanırım
Denizli konuHangi konu
baktım biraz.beni de anmışlar tartışmışlar.başka bir konuda yakın akrabalarımla tatile gitmem bikinili görmelerini istemem ama rusu alman ı görebilir hiçç sakıncası yok demiştim.yazmışlar işte bir üye bunları dedi onu niye linçlemedinizDenizli konu
Linclenmemissin yine debaktım biraz.beni de anmışlar tartışmışlar.başka bir konuda yakın akrabalarımla tatile gitmem bikinili görmelerini istemem ama rusu alman ı görebilir hiçç sakıncası yok demiştim.yazmışlar işte bir üye bunları dedi onu niye linçlemedinizrahat edemediğimden gitmiyorum kimseyle tatile yahuu oysa.konuyu amma çarpıtmışlar.bikini giyiyoruz diye yolda sokakta arabada tüm akrabaların arasında damı giyelim?
konuda yoktum da ondann.görseydim hemen yazardımmm.Linclenmemissin yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?