geyik ordinaryus profesörleri burada

Ya Feriha dizi boyunca bir kere gülmedi, düzgün bir muhabbetine şahit olmadık. Emir onun nesine aşık oldu hala çözemedim
he valla.bir de bizim gibi cüce bu kız.kaderime lanet olsunn kapıcı kızı da değildim ama üniversite de zengünn bir çocuk bulamadımmm.sağım solum heryerim zengünn çocuktu halbukimm

he valla.bir de bizim gibi cüce bu kız.kaderime lanet olsunn kapıcı kızı da değildim ama üniversite zengünn bir çocuk bulamadımmm.sağım solum heryerim zengünn çocuktu halbukimm
mesele zengün çocuk değil
emir sarrafoğlu bulabilmekte

baktım biraz.beni de anmışlar tartışmışlar.başka bir konuda yakın akrabalarımla tatile gitmem bikinili görmelerini istemem ama rusu alman ı görebilir hiçç sakıncası yok demiştim.yazmışlar işte bir üye bunları dedi onu niye linçlemediniz rahat edemediğimden gitmiyorum kimseyle tatile yahuu oysa.konuyu amma çarpıtmışlar.bikini giyiyoruz diye yolda sokakta arabada tüm akrabaların arasında damı giyelim?

Linclenmemissin yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…