- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.841
Bencede demese daha iyişıpsevdiyim demese mi acaba?
Çocuk tüm sorunu kendinde bulup üzülmesin diye bence diyebilir. Kanlı bıçaklı ayrılmıyolar sonuçta bence üzülmesini istemezşıpsevdiyim demese mi acaba?
o zaman ben seni haketmiyorum sen benden çok çok iyilerine layıksın yalanına başvursunÇocuk tüm sorunu kendinde bulup üzülmesin diye bence diyebilir. Kanlı bıçaklı ayrılmıyolar sonuçta bence üzülmesini istemez
Ya da doktorlar levent gibio zaman ben seni haketmiyorum sen benden çok çok iyilerine layıksın yalanına başvursun
Bu kisma koptumhem çocuk doktor olacak dursun bir köşede lazım olur anneye babaya ablaya sana.
Hangi konudaBirazdan bdvde kaos çıkacak hazır olun
abla tecrübesi .ben de doktorlar grubu var whatsabımda.biri kuzenim diğerleri onun arkadaşları.başım ağrısa ilgileniyorlar.çoğu hastanede torpilliyim.randevu alma sorunum yokk.muhteşemgatby sen bunlara bakma doktor sevgiliyi tekrar doktor kanki yap lazım olur bir günBu kisma koptum
Hem de plastik cerrah olmak istiyor ceycey abla. Güzel ayrılayım, bak herkesin estetiği ucuza kapatırızhem çocuk doktor olacak dursun bir köşede lazım olur anneye babaya ablaya sana.
Gıyabında linçlemmişsinbaktım biraz.beni de anmışlar tartışmışlar.başka bir konuda yakın akrabalarımla tatile gitmem bikinili görmelerini istemem ama rusu alman ı görebilir hiçç sakıncası yok demiştim.yazmışlar işte bir üye bunları dedi onu niye linçlemedinizrahat edemediğimden gitmiyorum kimseyle tatile yahuu oysa.konuyu amma çarpıtmışlar.bikini giyiyoruz diye yolda sokakta arabada tüm akrabaların arasında damı giyelim?
Benim de açasım var vi konu amaBenim de bdvye açmak istemediğim bir konum var 'erkek arkadaşımdan nasıl ayrılırım' temalı. Ergen derdi dinlemek istiyorsanız buraya yazabilirim
Havada kaptım
Kız sen de ayrıl gitsinHem de plastik cerrah olmak istiyor ceycey abla. Güzel ayrılayım, bak herkesin estetiği ucuza kapatırız
kuzenim ayda 40 bin kazanıyorrr.dohtur candır.Kız sen de ayrıl gitsin
Ne bahanesi arıyorsun
Olanı smyle işte
Kibarlıktan ayrılamayacaksın
Sorun sende değil bende de bari en kötü
Gerçi doktor olacakmış
Orda hafif kafam karıştı ayrılmasan mı diye
Acilara yuruyor korkmuyorum
Benimde yingeler torpil yapiyorabla tecrübesi .ben de doktorlar grubu var whatsabımda.biri kuzenim diğerleri onun arkadaşları.başım ağrısa ilgileniyorlar.çoğu hastanede torpilliyim.randevu alma sorunum yokk.muhteşemgatby sen bunlara bakma doktor sevgiliyi tekrar doktor kanki yap lazım olur bir gün
Aaaa en gozel bolummHem de plastik cerrah olmak istiyor ceycey abla. Güzel ayrılayım, bak herkesin estetiği ucuza kapatırız
Hangi branskuzenim ayda 40 bin kazanıyorrr.dohtur candır.biz de ayın sonunu getiremiyoruzzz
o var bizde.eşimin teyze oğluAaaa en gozel bolumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?