geyik ordinaryus profesörleri burada

muhtesemgatsby şimdi öyle bir ayrılmalısın ki arkadaş kalabilesin.zaten çocukluk arkadaşınmış.sevgili oldunuz diye niye ömür boyu görüşmeyesiniz?hem çocuk doktor olacak dursun bir köşede lazım olur anneye babaya ablaya sana.tereyağından kıl çeker gibi ayrılmalısın ama gene de arada görüşmelisin.

abla tecrübesi .ben de doktorlar grubu var whatsabımda.biri kuzenim diğerleri onun arkadaşları.başım ağrısa ilgileniyorlar.çoğu hastanede torpilliyim.randevu alma sorunum yokk.muhteşemgatby sen bunlara bakma doktor sevgiliyi tekrar doktor kanki yap lazım olur bir gün

Gıyabında linçlemmişsin
Benim de bdvye açmak istemediğim bir konum var 'erkek arkadaşımdan nasıl ayrılırım' temalı. Ergen derdi dinlemek istiyorsanız buraya yazabilirim
Benim de açasım var vi konu ama
Öğretmen nefreti biraz biriksin
Bu ara enerjilerini biraz attılar
Havada kaptım

Hem de plastik cerrah olmak istiyor ceycey abla. Güzel ayrılayım, bak herkesin estetiği ucuza kapatırız
Kız sen de ayrıl gitsin
Ne bahanesi arıyorsun
Olanı smyle işte
Kibarlıktan ayrılamayacaksın
Sorun sende değil bende de bari en kötü
Gerçi doktor olacakmış
Orda hafif kafam karıştı ayrılmasan mı diye

kuzenim ayda 40 bin kazanıyorrr.dohtur candır. biz de ayın sonunu getiremiyoruzzz

Benimde yingeler torpil yapiyor
Ama bu tecriubene uyucam ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…